Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 10 september 2011

Den satans avgrundsdjupa avundsjukan!

Isabella Löwengrip, alias Blondinbella, lever i skräck för att det finns galningar som är lösa!

Denna fantastiska unga kvinna har gjort en lysande karriär inom bloggvärlden, men se det går inte... inte i jantelandet Sverige.

Hon har varit vaken, smart, intelligent och dessutom haft mage att se bra ut, hjälp! På detta smarta sätt har hon blivit rik...och gu så fult...

Jag blir så förbannad på den evigt dumma människan, som inte kan unna andra framgång... vad är det i det sjuka mellanmjölkslandet Sverige ( kanske så i andra länder också) som gör folk gröna av avund och dessutom hotar kända människor till livet.

Gå till psykologen! Gå till psykiatriker! Gå till vem fan som helst och sök hjälp för ditt sjuka beteende, och gör det fort! Du kan nämligen få hjälp om du inser att ditt beteende är sjukt, men du måste banka hårt på dörren för att bli insläppt, ja, jag vet... men slå in dörren om du måste, för hjälp måste du ha! Isabella har samma rätt som du att få leva i fred. Hon har samma rätt som alla i detta avlånga land att få lov att tjäna pengar och få ha sitt privatliv ifred. Så kom igen! Låt Isabella Löwengrip vara ifred!

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

2 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Jo den där avundsjukan känner vi till... hon ska bli sidekick till Malou. Det blir spännande att se. Ska börja i Efter tio den 19 september.

Gunnar Deckare sa...

Ja det är trist att hon ska behöva stå ut med det.