Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 10 september 2011

Fler recensioner av Ändhållplats Sverige!

Återigen en recension av "Ändhållplats Sverige" och även den här gången känns det toppen.

Denna kommer från Stenungs Posten och delas med Lysekilsposten. Tusen tack!


Även från BTJ ( Bibliotekstjänst) fick jag en recension, men eftersom det inte är tillåtet att lägga ut recensionen i sin helhet väljer jag ut en del av den:


"Ändhållplats Sverige


Häftepos 11120045

Lektör Marguerite Bjellvi

I nio kapitel beskriver Ramona Fransson sin uppväxt från 7-årsåldern till tonåren. Hon redogör för sina släktförhållanden och föräldrarnas bakgrund och styrker sin berättelse med kopior av arkivutdrag från olika myndigheter. Dessa bestyrkanden känns dock ganska onödiga, då man som läsare har full tillit till författaren och läser självbiografin med största inlevelse. Boken belyser problemen med utanförskap för människor som flytt krigets fasor och hur ett krig påverkar människorna i generationer. Den är lättläst och gripande." Slut citat.


Jag tackar även allra ödmjukast för recensionen av BTJ


Ha en skön lördag allesammans!
RamonaOm du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

Inga kommentarer: