Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 4 september 2011

Helgen är slut och snart är det bara 16 dagar kvar till vi sätter igång...

En ny morgon gryr och med den soluppgången är dagen ånyo ett tomt ark.

Varje ny dag är en bra start om man är positiv, och jag försöker verkligen att vara just positiv.

Vara glad för varje dag, varje minut och känna tacksamhet att jag får uppleva ännu en dag. Kanske låter som ett travande högspel, men jag ser det inte så...

Nu är det bara 16 dagar kvar innan vi sätter fötterna på mässans golv och börjar hamra på väggarna...

Den här bokmässan känns som en av de mest betydelsefulla för mig, jag vet inte varför jag känner så, men på ett sätt har det att göra med ÄS, (Ändhållplats Sverige. En tyngd har lyft från mina axlar och ett fridfullt leende har satt bo i mitt hjärta. Där vill jag krama om det och för alltid ha det kvar...

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

8 kommentarer:

Gunnar Deckare sa...

Synd att jag är i fel ände av landet när bokmässan är ( Stockholm) skulle ha varit kul att besöka den

Ramona Fransson sa...

Hej Gunnar!

Visst är det trist! Vi är i funderingar i att köpa en husbil, då är jag "on tour", och kan åka hela landet runt, hålla billigare föreläsningar på biblioteken från allra längst upp i norr till allra längst ner i söder. Det skulle vara superduperkul!

Catrin, Borlänge sa...

Synd att det är så långt till Göteborg, annars hade jag gärna besökt bokmässan. Skulle varit kul att träffa dig "på riktigt", min egen favorit författarinna. Förstår att du längtar till bokmässan. Måste bara läsa "Ändhållplats Sverige" Den verkar väldigt bra o intressant.
Det är så härligt att läsa att du är en sån positiv person. För så är jag med. Jag har mina krämpor o mina bekymmer, men jag tänker att det finns de som har det mycket sämre än jag själv. Visst ibland blir man trött på både det ena o det andra, men så är det för alla. Så i slutändan är jag nog en glad skit, för jag har väldigt lätt till skrattet och är inte långsint. kram♥

Catrin, Borlänge sa...

En husbild är väl en bra lösning. Då kanske du kan komma förbli lilla Borlänge i Dalarna och ha nån föreläsning. Jag skulle komma på stört!!!

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin!

Tänkte faktiskt att det vore grejen:) Före vi ger oss av på on tour, kommer vi ta kontakt med alla bibliotek och bokhandlare från norr till söder och boka in möten. Och när detta är gjort och inte Borlänge skulle ha nappat på idén skriver jag om det på minblogg och då kan du banka på dörren till bibban eller bokhandlarna och säga att du visst vill att jag ska komma!

Catrin, Borlänge sa...

Härligt!!
Klart att de måste vara intresserade och de inte det så lovar jag att jag slår in dörren och bankar lite vett i skallen på dem. Skulle vara så kul att få ett besök av dig.
Kram ♥

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin!

Toppen! Det ska jag komma ihåg när det blir dags!

Kram

Anonym sa...

Husbil låter väl bra, speciellt med ditt varumärke omsorgsfullt placerat på alla sidor av bilen. Lite extra uppmärksamhet kan inte skada.