Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 2 september 2011

Västvärldens regeringar räknar in cash, kvinnor i Mexico mördas i samma takt!

Jag har läst om detta många gånger, men USA tillsammans med
Kanada och Mexico och alla de länder som åtnjuter NAFTA avtalet, (vilka de nu är) skiter i att räkna alla skändade kvinnolik, de ägnar sig åt att räkna pengar.

Varje dag våldtas och mördas unga kvinnor i Mexico, de arbetar på maquilados i staden Juarez, som ligger på gränsen mellan USA och Mexico. Dessa fabriker har dygnet runt arbete och betalar arbetarna ( läs slavarna) 5 dollar om dagen. De monterar tv-apparater, videokameror och allt annat som vi i väst köper billigt på olika företag. Frågade jag var min tv var tillverkad när jag köpte den? Icke!

Jag tror på Sveriges regering att de inte tillåter slavarbete, jag tror att Sveriges myndigheter gör sitt jobb. Jag tror inte längre...

Jag läste om dessa kvinnor, tonåringar, första gången i Faktum, tidningen för hemlösa i Göteborg, och gnisslade tänder. Nu har jag sett filmen BordertownVoddler och nu har jag snart inga tänder kvar! Voddler har en hemsida med tusentals filmer och du kan se på väldigt många av dem gratis, fantastiskt!

Tillbaka till NAFTA och USA:s och Mexicos regeringar. Det rör dem inte i ryggen att dessa unga kvinnor våldtas och mördas. Det enda som räknas är dollar! I filmen säger en person: I varje land finns det två lagar, en för de rika och en för de fattiga! Och vet du vad? Jag tror på det! Så ser det ut! Det låter förjävligt om man har ideal om hur ett samhälle ska se ut, men sorry, regeringar räknar sedlar och inte tårar!

De som tjänar miljarder dollar på detta svinaktiga beteende är några få familjer, som i sin tur smörar politiker att de åker kana på arslet, iklädda sina Armani kostymer!

Kongressen i USA brydde sig så otroligt mycket om alla mödrar och fäder som gråter över sina döttrar att de utökade handelsavtalet med Mexico. Visst säger det allt! Money talk´s! You can cry your hearth out, nobody hears your crying! It disappears in the sound from the stinking klinking money!

Ps. Se Bordertown, men beställ tid hos din tandläkare före filmen!Ds. 

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&
4 kommentarer:

Gunnar sa...

Ibland är verkligheten otäckare än fictionen...ganska ofta faktiskt..

Ramona Fransson sa...

Hej Gunnar!

Ja, det är fruktansvärt! Jag hör och läser om mycket svinaktigheter som händer på moder jord, och allt handlar att tjäna så mycket pengar som möjligt.

Inte tjäna så att du har det bra, nej du ska fullkomligt bli dränkt i pengar för att uppnå, ja vadå, kan man undra.

10 procent av världens befolkning är psykopater och har olika inriktning, de som vältrar sig i guld, är en del av dem...

Hannes sa...

Visst är det en bra film om ett viktigt ämne! Jag kanske får tipsa om att vi har en till film som behandlar det här problemet: Juarez - De Försvunna (http://www.voddler.com/en/movie/info/2745351462579510625/juarez---de-frsvunna/)

/Hannes Rubaszkin, Voddler

Ramona Fransson sa...

Hej Hannes!

Tack, mina favoritfilmer är de som är baserade på verkliga händelser, därefter brittiska kriminalfilmer.