Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 11 februari 2012

Ebba von Sydow suktar och alla andra i takt med henne!

Ååååhhhh, så tjusigt.... tänk om... och som vi suktar... vi vill alla vara den utvalda att gå på röda mattan...sväva fram i en haute couture klänning... men ser vi att klänningen är dränkt i blod?

Idag sys dessa (Oscarsgala klänningar bland annat) klänningar upp med kinesiska slavarbetare i Italien och med siden från Kina. Vilka bestämmer hur mycket det ska kosta? Maffian bestämmer och styr med mord som skrämselhicka. Triaden i Kina ( SAAB nästa?) kontrollerar sidenindustrin, modehusen i Italien böjer huvudet. Varför? PENGAR!

Maria Wetterstrand, en av symbolerna för Miljö partiet, vet hon om hur verkligheten ser ut? Blundar hon för pengarna som rinner in på hennes konto? Ja, det tror jag att hon gör. För Maria Wetterstrand om någon borde ha haft kunskap om det som Roberto Saviano berättar om i sin bok.

Om den gigantiska miljöförstörelse som pågått i Italien i decennier. Men hon teg. Tiga är guld! Är det pengarna? Är det makten? Vad fick Maria Wetterstrand att låtsas? Vad fick henne att prata om hur viktigt det är att vi sopsorterar samtidigt som jorden föruttnar?

Ebba von Sydow, är hon en del av den råkapitalistiska gourmet menyn? Den som har rätter som: Rån, mord, droghandel och människohandel på menyn? Peka bara på rätten och betala så händer inget? Är ditt liv värt lika mycket som en pizza med extra allt? Hur dumma är vi egentligen? Dummare är dummast?

"Ur filmen Gomorra:  Vi har inga pengar, vi måste råna nån!

Så vem är det som ska rånas? Eller är vi redan rånoffer?


RamonaPS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta på Adlibris till 59:- ! DS.
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel

Inga kommentarer: