Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 13 september 2015

Alla västländer kritiserar, debatterar och diskuterar islam. Alla utom Sverige? Vad är orsaken till detta?


Ärligt talat så är det försent för allt! I Tyskland, i Norge, i Sverige osv ... Vi är överkörda av en feg nationell media och politiker som är så rädda att de hoppar högt när någon skriker bu. Snart kommer vi att vara överkörda på riktigt ...

För fem år sedan visste jag knappt vad islam var för något. Nu vet jag och jag vill inte ha något att göra med andra än de sekulariserade muslimerna, men i Sverige fick jag inte välja och inte de sekulariserade muslimerna heller. Här råder något så genomljuget som religionsfrihet och den existerar inte alls. Hade den existerat på riktigt hade vi fått lov att kritisera, debattera och diskutera islam, men det får vi inte. Varje sådant försök slås ned med en stor träklubba som påminner om de som människor använde under stenåldern, och det är precis dithän som våra svenska politiker vill baxa oss ... tillbaka till stenåldern. Skäms på er å det grövsta för att ni förstörde ett bra land som Sverige med er dåraktiga politik! Skäms! Även Fru Angela Merkel kommer att ha en hel del att förklara. Även hon borde skämmas å det grövsta! Och innan någon hoppar högt och kastar sig på sina goda apostlahästar så ta er en noga titt på de filmer som jag lagt ut, vilka är en promille av alla de miljoner som finns på Youtube och som visar samma men ännu grövre våld av islamisterna, vilka är detsamma som de bokstavstrogna muslimerna.


Ramona


6 kommentarer:

Verutschkow sa...

Vi kanske diskuterar islamofobi istället. En sak i taget, så att säga ...

Anonym sa...

Så sant så sant och vi som försöker blir av med våra arbeten,vi och våra anhöriga blir socialt brännmärkta.Själv blev jag utan uppdrag sedan organisationen Expo hotat med att skandalisera min uppdragsgivare ifall jag fick ha mina kontrakt kvar.Klokt folk bör ligga lågt och inte investera eller annat här förrän samhället eventuellt stabiliserar sig.Utlandsflytt kan aktuellt.

Vincent sa...

"inte investera eller annat här förrän samhället eventuellt stabiliserar sig."
Svar till Anonym:

Inte bara Sverige kommer att haverera, även om vi helt klart ligger sämst till med Europas i särklass sämsta politiker. Hela EU kommer att braka samman. Risken är t.o.m. stor att det slutar med ett rent krig. Fienden finns redan mitt ibland oss. Själv har jag värdeförsäkrat mina tillgångar genom att köpa Guld & Silver. Så har man gjort under hela historien vid orostider och det gäller i allra högsta grad fortfarande. Ädelmetall inhandlas i form av investeringsmynt och tackor i 999% ren ädelmetall. I Tyskland finner man de bästa priserna och handlarna. T.e.x, Heubach Edelmetalle. Finns ett flertal andra. Handlas enkelt över nätet.
För den som vill lära sig mer kan jag varmt rekommendera det Svenska forumet: http://www.adelmetallforum.se/index.php

/Vincent

Vincent sa...

I den fullfjädrade muslimska staten existerar ingen politik överhuvudtaget enligt västerländsk definition. För den rättrogne muslimen betraktas Islam som den enda möjliga politiska ideologin. Den kan aldrig kritiseras, aldrig omtolkas eller ifrågasättas.

Islam är inte vilken religion som helst. Det är intoleransens religion. En allomfattande sekt som styr varje steg i muslimens liv och vars själva namn betyder UNDERKASTELSE. Koranen tolkas av varje muslim BOKSTAVLIGT. Lagen är en gång för alla i Koranen given av självaste Gud fader (sharia) och där ges alltså inget utrymme för egna tolkningar. Koranen har heller inte likt kristendomen reviderats sedan den skrevs ca: 600 e. kr .

Demokrati betyder att makten skall ligga hos folket men enligt islam tillhör all makt Gud. Lagar och regler har redan fastslagits av Gud. Islam indelar mänskliga aktiviteter i fem olika kategorier alltifrån det som är tillåtet till det som är syndigt och det lämnar inte mycket utrymme för tolkningar eller etiska aspekter.

Muslimer kan bygga upp framgångsrika samhällen om de lär sig att se islam som en personlig tro och inte en politisk ideologi som vill monopolisera hela det samhälle de lever i. De kan inte diktera varje aspekt av det allmänna livet. Ett oreviderat Islam är inte förenligt med demokrati.

Det fanns fram tills ganska nyligen 57 nationer i Organisation of the Islamic Conference (OIC) och inte en enda har kunnat räknas som demokrati. Islam i Europa leder oundvikligen till konflikter.

Vincent

Monica Antonsson sa...

Det tycker jag också är konstigt, Ramona.
Varför kan man inte diskutera det utan att riskera bli kallad rasist.
Islam hur inte hemma här. Så är det ju.

Ramona Fransson sa...

Sedan jag skrev detta inlägget har det återigen varit flera islamistiska terrorattacker och frågan är vad det nya året ska ha för otrevliga överraskningar.