Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 30 april 2009

Brinnande 1:a maj tal?Ja, så ska det snickras ihop tal till 1:a maj. Vad ska vi locka med, kanske Wanja Lundby-Wedin frågar sig i just denna stund. Ska vi prata om pandemin och hur bra vi sossar rustat för den i samband med att fågelinfluensan var i antågande? Eller varför inte prata om att vi ska kräva omröstning i IPRED och att vi helt går med på att göra nätet laglöst och fritt för alla?
Mona och Wanja ska berätta för svenska folket att ingen behöver vara orolig för något, bara sossarna får komma tillbaka och regera landet ihop med kommunist... äh förlåt... Vänstern och Miljöpartiet, så blir allt såååå bra sååå bra.
Den svenska torsken ska inte längre fiskas upp i Östersjön för att forslas 130 mil bort ner till Frankrike och svenskarna ska inte längre behöva köpa norsk torsk ( undrar just hur torsken vet varifrån den kommer?) som forslas från Lofoten 130 mil ner till Karlstad för försäljning.
I Rosengård i Malmö ska det bli såååå bra sååå bra, sossarnas gröna röra ska se till att alla ska få ett jobb att gå till, så det så!
Sedan var det däringa med bonusar och höga arvoden för politiker, landshövdingar, generaldirektörer och statliga VD:ar, ja hm, vad göra? Ska vi låtsas som om att det aldrig har hänt, säger Mona till Wanja, och tänker för en kort stund på kompisen Liza Marklund som helt klart har klarat sig undan en större kritikerstorm och man jämför med mig och Wanja, trots att Liza både bluffade och ljög omvartannat.
Mona Sahlin vänder sig till Wanja, har ett brett leende på läpparna och säger, -Du Wanja, modellen för imorron är klar serru! Vi kör en Gömda-story.


Wanja tittar storögt på Mona, -Vad menar du nu?
Ja, du vet vi låtsas som om ingenting har hänt, ljuger som Liza och ler brett mot alla, talar om att vi minsann är starka kvinnor och ingen, och då menar jag verkligen ingen ska tro att vi inte kan! Ja jävlar vilket brinnande tal vi ska hålla, sa Wanja.


Och alla går på det, eller hur? Eller ringer du efter brandbil? Tro inte att jag kommer att rösta på Reinfeldt, eller annat blått parti, alla är lika goda kålsupare!


Fly allt som är trist och tjatigt, och varför inte med en av mina deckare? Nu finns dom i pocketformat, utom min senaste Lyckohjulet, som är inbunden. Besök din bokhandlare eller nätbokhandlare.
Vad ska det stå på ditt plakat?
Inga kommentarer: