Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 6 maj 2009

Common purpose org. Vad är detta?


Vad är http://www.commonpurpose.org.uk/ för något? Någon som vet? Jag lyssnade på en del olika inslag från nätet och Youtube och fick bland annat fram att den här organisation utbildar unga pojkar till ledare.


Ledare för att göra vadå? Ja, det är också oklart. Att ta över samhälle efter samhälle och skapa en ny ordning? Vad är det för fel på den gamla? Den gamla är kaos, våld, sextrakasserier på unga flickor. Därför behövs en ny ordning.


Varför känner jag igen dessa tongångar? Var detta inte samma sak som hände under Hitlers tid?


Nu påstås detta var en ideell förening men trots det kostar deras ledarkurser tusentals pund. Det påstås också att de rekryterar vissa samhällsviktiga personer, såsom poliser, läkare, domare och även kriminella. Detta för att när de nya purpuse människorna är färdiga för att ta över behövs människor ur alla samhällets skikt.


Nå, har du hört något? Vet du någon som är medlem? Kommentera fritt! Jag är dönyfiken på vad detta är. Är det gott för mänskligheten eller är det dags att vissla?
Vill du skita i omvärlden och hellre koppla bort dina tankar med en bok? Mina senaste deckare + självbiografin Älskling, vi blir... som handlar om kampen att bli med barn, finns nu i pocket. Besök din närmsta bokhandlare eller näthandlare. Min senaste deckare Lyckohjulet är inbunden.
Ha de gott!
Ramona3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du kollar vidare på hemsidan finns det även en svensk "avdelning" i Örebro med mailadress till Elisabeth Sverresson, som du kan kontakta. Vet inget särskilt om denna organisation, men verkar vara fokus på ideell sektor och ledarskap.
A-M G

Stop Common Purpose sa...

You can find out more about Common Purpose here.

Ramona Fransson sa...

Hej Anonym,

Hur fick du reda på detta?