Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 23 juni 2009

Stopp! Här är du inte välkommen! Försvinn!



Den kände festfixaren Micael Bindefeld är portad!

Hans goda vän prinsessan Marianne Bernadotte fyller 85 år och Micael åkte ut från gästlistan.

Nu kanske Micael vet hur det känns för de som han själv strukit från listor. Finns nog en och annan som gottar sig i Micaels öde just nu!

Amelia Adamo är bjuden och meningen var att hon skulle tagit med sig Micael vid sin sida. Men uppenbarligen får Micael stå utanför och titta in.

Det gäller att frottera sig med "rätt" personer och i Stockholms innersta krets är bara de viktiga inbjudna till fiiiina partyn. Här passar inte kleti och pleti in! Är du intresserad av kändisskvaller kan du läsa mer om det på Dagensmedia här

Själv skulle jag säkert för tjugofem år sedan ha blivit jättelycklig att bli inbjuden i den innersta kretsen men idag drar det inte alls i någon festtarm. Nu är jag överlycklig att bo på landet långt bort från all glamour och tjohej!

Visst har man mycket mer att vinna på att vara artist, författare eller skådespelare i Stockholm och knuffa sig in i kändiskretsarna. Men jag är så trött på all girighet att jag nöjer mig bondelivet!


Snart är mina böcker också ute som E-böcker och det blir inga fantasipriser för att ladda ner en. Jag håller också på att försöka ställa iordning för att babbla in böckerna till talböckern hemma på egen dator. Det sket sig för att datorn klarade inte trycket. Men vi har fixat mer tryck och snart är vi på gång igen...

Under tiden finns mina böcker på ett bibliotek nära dig även som talböcker för synskadade.
I bokhandel och på nätet!

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Sörj inte fester det finns annat här i livet!

Ramona

8 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Ja jösses vilken ankdamm... själv har jag genom journalistyrket haft tillgång till allt detta, men aldrig tyckt att det var något särskilt förutom ifall att man fick träffa en riktig människa bakom fasaden...

lena sa...

Hej Ramona!

Vet inte,kanske är jag helt ute cyklar, men är det inte den som bjuder in, i det här fallet födelsedagsbarnet som bestämmer vilka gäster hon vill ha på sitt kalas? Verkar skogstokigt om det är ett anlitat eventföretag som styr över hennes gäster.

Gunnar sa...

Hej
Nu har jag äntligen fått ordn på bredbandet.
Vi firade midsommar i Motala. Riktigt trevligt mellan skurarna.
-------------
Nej några kändisfester har det inte blivit.Men lika gla för det är ja...
Trevlig sommar!
i-)

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Ja och en gång önskade jag mig in i den! Fattar du det då? Det gör inte ens jag idag!

Hej Lena,

Ja, är det inte "märkvärdigt"? Hahaha!

Hej Gunnar,

välkommen tillbaka till cyberspace!

Ann Helena Rudberg sa...

Tja det låter ungefär som att Marianne (prinsessan) inte har råd att bekosta kalaset själv, det gör i stället Zap Event (eller vad dom hette) med hjälp av inträdet till denna celebra fest (kring 5 000 pix?) och då bestämmer dom...? Kanske har uppfattat allt fel jag med! Om jag var Marianne och prinsessa skulle jag knappast vilja ha något kalas på de villkoren... (obs enbart skvaller inte ett dugg vederhäftigt i liknande stil som Dagens Media).

Anonym sa...

Dags att skippa monarkiernas titlar, en kung eller nationsrepresentant med en eller två vikarier.

Vad legitimerar de europeiska kungahusen avsatta eller ej.

Regional indelning med folkvalda som representerar och inget mer.

Mindre rasism och utanförskap.

Ur dåtiden!

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Är det inte lite som Churchill och champagne? Den ska vara kall och gratis!

Att vara prinsessa och inte bo i slottet tycks vara en dyr affär! Men frottera sig fint är väl ett måste.

Och tydligen om det du skriver stämmer, vilket inte skulle förvåna mig alls, betyder att det finns människor som betalar 5000:- för att få vara med i Hänt i "förra"veckan eller SEG och HÖRS. Glad att jag är tjörnbonne!

Ramona Fransson sa...

Hej Anonym

Ja, men jag är av den åsikten att hellre ett kungahus med historia än en president med historier!

Vad det gäller kostnaden för en president blir den inte billigare. Efter fyra år i ämbetet ska det betalas till pensionen. Se bara på riksdagsledamöterna. Efter tolv år i riksdagen kan de gå i pension och få skyhöga pensioner utan att röra ett finger.

Och att det skulle bli rättvisare med en president är löja precis som med alla andra politiker. Det gäller att klia och ljuga så bra som möjligt och genom kontakter via feta plånböcker är makten serverad på fat.

Det är ju inte folket som vaskar fram en kandidat. Det gör de som anser vilken kandidat som passar deras partis syften.

Det är inget för vanliga dödliga...