Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 9 november 2009

Vår mörka historia drog undan gardinerna och det blev ljusareTack TV4 och Gustav Fridolin för de tre avsnitten som beskrev Sveriges mörka historia.Under min barndom och uppväxt hade jag en del funderingar och i vuxen ålder än fler frågetecken men dessa har nu rätats ut.


Att inte känna till landets historia är sak samma som att sakna en bit av själen.


Hade jag varit skolminister hade den här serien visats i skolorna och efter varje avsnitt en rejäl diskussion mellan elever och lärare.


Tack än en gång för en upplysande serie och när Vår mörka historia kommer ut som CD står jag först i kön för att köpa den.


Ljuset är allt!


Ramona


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Här kan du läsa mer om böckerna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ramona

Jag har läst alla dina böcker som är kanonbra! Idag läste jag om dig i GT och har begripit att du har haft ett rent helvete. Vill bara säga att du är en förebild och en stark kvinna.

Sanna

Ramona Fransson sa...

Hej Sanna,

Stort tack! Det vore jättekul att vara en förebild men det känns stort. I vilket fall som helst försöker jag vara sjysst.