Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 29 maj 2010

Börjar bli nervös inför släppet...


Nu är det bara 19 dagar kvar! Och snaran dras åt... Inte klokt vad nervös jag är. Mardrömmarna avlöser varandra. Jag vaknar svettig och ryckigt flera gånger per natt.

Tankarna far och flyger som en propeller. Ovanligt många har den här gången redan förhandsbokat Mord under Tjörn Runt, det känns stort och darrigt.

Jag vill redan nu passa på att tacka alla läsare för att Ni gör mitt liv ljusare och lättare, utan Er vore jag intet.

Det är Era ord som värmer mig i mörkret.

I morgon firar (nästan) alla som har en mamma Mors Dag, även här är jag glad och lycklig att jag fick behålla min kära mamma några år till. Till och med Thommy älskar sin lilla svärmor.

Ha nu en skön lördag och även om inte Sveriges Anna Bergendahl kom till Eurovisionsfinalen tycker jag att Anna ska se det positivt. I och med detta är Anna för evigt inskriven i Sveriges historieböcker, eftersom detta är första gången sedan 1958 som Sverige inte är med. Anna Bergendahl har framtiden för sig, hon sjunger som gudinna, det fattas bara "riktigt" bra låtmaterial.

Jag gissar på att Israel eller Norge vinner, kanske Danmark. Norge och Grekland är mina favoriter. Ska bli kul att se på finalen i alla fall.

Ramona

P.s Glöm inte tävlingen, bara två dagar kvar, där du kan vinna min senaste deckare "Mord under Tjörn Runt" tävlingen finns på min Facebook Fan-clubs sida! D.s

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris
Inga kommentarer: