Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 3 maj 2010

Oljan flödar ut okontrollerat, mördar djuren och dränker naturen i Mississippideltat


Oljeläckaget är på 1 500 meters djup och ingen verkar veta hur de ska få stopp på skiten!

För c:a fem års sedan var det orkanen Katrina som svepte över Louisiana och Mississippi. Dödade över 1 800 människor och förstörde egendomar för  800 miljarder kronor.

Knappt har befolkningen och djuren hämtat sig förrän det är dags igen. Men den här naturkatastrofen kan nog bli den värsta världen skådat.

Jag lider så med alla djur som kan komma att kvävas till döds på grund av den kletiga och giftiga oljan. Djur som i ett sådant här läge är försvarslösa och nu går en grym död till mötes. De ansvariga för BP håller sig undan, men å andra sidan är det inte läge att just nu att leta efter syndabockar, just nu är det väl ändå mest intressant att hitta experter som kan täppa till läckan!

Ramona

Besök gärna anomaR förlags webshop. Du hittar shopen här.


Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

1 kommentar:

Blondies blogg sa...

Darling, Du är inte ensam om att lida. Detta är så fruktansvärt så man har svårt att förstå vidden av katastrofen. Ännu svårare är det att sätta ord på den maktlöshet man upplever.
Kram!