Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 30 maj 2010

Tävlingens sista dag! Så släpp allt och skicka ett mejl!


Det är så busenkelt att vara med så gör det bara för den sakens skull!

Klicka på den här länken som tar dig till sidorna och svaren på allt du behöver för att ha chansen att vinna antingen min senaste deckare "Mord under Tjörn Runt" eller Glenn Forrestgates bok "När mardrömmen blev sann".

I morgon klockan 18.00 står Thommy och jag vid Poseidon i Göteborg och drar de tio rätta svaren. Fem av er vinner Glenn Forrestgates bok och fem av er deckaren. Det bestäms före varje dragning, därför vet ingen vem som vinner vad före vi dragit ett mejl ur vår påse. Ett stort lycka till!

Ramona

P.s Just nu ligger min andra deckare "Iskall hämnd" på en femte plats som mest sålda e-bok på Adlibris! Som sagt Jante är död och begraven, frid över hans minne. D.s

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här finns mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON3 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Jäklar, vad spännande! Det är nästan så jag ångrar mig att jag inte skickat in ett svar. Men jag har ju redan köpt böckerna, så jag unnar någon annan att vinna dem. Ska bli kul att se vilka de lyckliga blir!
Jag är redan lycklig, dels för att Du är min vän, dels för att Du gör min tillvaro lite mer nervkittlande tack vare Dina deckare. Ser verkligen fram mot att få läsa din kommande. Förstår att Du räknar dagarna till släppet - det gör jag också!
Kramis!
Biba

Blondies blogg sa...

Nu såg jag att "Iskall hämnd" ligger på femte plats på listan över sålda e-böcker på Adlibris. Enormt kul! Grattis, grattis! När den kommer på första plats skålar vi i skumpa, för att den hamnar där tvivlar jag inte på för en sekund!
Birgitta

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

Tack, tack, tack..

Ha det nu så himla kul på Lind & Co vårfest i morgon. Hälsa Krister!

Kramar
Ramona