Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 19 juli 2010

Legadema, leopardbabyn som växte upp till drottningen av leoparder.

  De kunde aldrig för ett ögonblick ha anat att av ordinär nyfikenhet blev det en film som får människor över hela världen att tappa hakan i förundran och beundran.

Legadema döptes hon till, den lilla leopardbabyn som nästan höll på att mista livet. En babianflock kunde ha blivit det sista Legadema fått uppleva i sitt unga leopardliv. Med minsta marginal överlevde Legadema och brittiska naturfilmare följde Legadema och hennes mamma under flera år. Filmen är ett mästerverk!
Har du inte sett den ska du bänka dig framför Kunskapskanalen antingen den 21 juli eller den 25 juli. Men vad du än gör missa den inte!Spela in den!

Att få se in i Legademas honungsfärgade ögon, se in i själen på djuret, som under 3,5 miljoner år utvecklats till ett förunderligt och fascinerande rovdjur är bättre än vilken thriller du än kan namnet på.

Filmens berättare är den brittiske skådespelaren Jeremy Irons, språket är färgstarkt och fyllt av känslor som får huden att knottra sig. Jag bara säger detta! MISSA INTE "The eye of the leopard"

The eye of the leopard kommer att följa dig för resten av ditt liv. Så bra är den!

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: