Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 18 september 2010

Gladiolus eller sabellilja som den heter på svenska.

Sabellilja ger inte rättvisa till denna utsökta blomma. Visst påminner den om en sabel i begynnelsen med sin långa stängel, men det är något skört över den när den vajar i vinden.

Jag har en mängd Gladioler strax utanför entrén till vår dörr, dessvärre har de blommat i olika perioder och nu är det bara tre kvar. Nu ska lökarna snart plockas upp och förhoppningsvis blir det en större prakt vid nästa års plantering.

I vilket fall förärar jag denna Gladiolus till Birgitta, som är en kär vän och påminner om blomman i mångt och mycket, vacker, skör och stark.Ramona

Bara tre månader kvar till Lucia? Jaså, det har du inte tänkt på! Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: