Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 18 september 2010

Mona Sahlin är helt plötsligt kommunist i de sista valtimmarna...

Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov, är en kommunistisk paroll.

Och nu ligger den bekvämt i Mona Sahlins mun.

Vad betyder detta egentligen? Att den som bara kan arbeta en timma om dagen får full lön? Lika mycket som Mona Sahlin har i arvode? Eller?

Åt var och en efter behov. Betyder det att den som behöver en chaufför får det? Städning i hemmet gratis? Mat för tiotusen i månaden?

Oavsett vad Mona Sahlin än är ute efter med sitt kommunistiska manifest är det Lars Ohly som gläds, för är det något som Lars Ohly är så är det kommunist. Det genomsyrar varje gång han öppnar munnen. Skattesäkningar är lika hemskt som mord... det är den uppfattningen jag får när jag hör Lars Ohly. Och vet du vad Ohly? Jag avskyr både kommunister och socialister, de är genomsyrade av makthunger och vill inget hellre än att staka ut varje enskild väg. De lämnar inget över till eget tänkande, eget ägande och eget ansvar. De vill ta rubbet! Så jag hoppas att den svenska befolkningen vaknar upp och inte röstar på kommunisterna. Hua vilken rysare!


Så här ser jag också ut när jag röker, och varför visar jag två bilder av Mona? Därför att alla människor har minst två sidor och det är sällan vi får se båda...
Ramona
Bara tre månader kvar till Lucia? Jaså, det har du inte tänkt på! Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

4 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Men det är väl bra att hon använder kommunistiska slogan. Vem vill bo på Kuba eller i Norkorea? De avskräckande exempel som finns kvar. Då borde oppositionen få ungefär 12 procent av rösterna... ;) ha en trevlig valdag annars.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Önskar dig också en trevlig valdag, spännande är den absolut.

Anonym sa...

Jag förstår att du inte var med under 60- och 70-talen då allt det här diskuterades. Om du varit det hade du förstått att det du skriver är otroligt dumt och bara visar på din egen okunskap.

Ingen, utom en politiskt helt oinsatt person, kan lyckas klämma ur sig något så fånigt!

Ramona Fransson sa...

Hej Anomym!

Citat:Om du varit det hade du förstått att det du skriver är otroligt dumt och bara visar på din egen okunskap.

Ingen, utom en politiskt helt oinsatt person, kan lyckas klämma ur sig något så fånigt!Slut citat

Dito.