Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 19 september 2010

Sverigedemokraterna kommer inte in i riksdagen "för" utan för att människor röstar "emot".

Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen för att det fattas ärlighet, kärlek och gemenskap mellan människor i Sverige.

Alltför många politiker och tjänstemän har skott sig på skattepengar. I Uppdrag gransknings program, som avslöjade Göteborgs kommuns härva blev gensvaret det största i Uppdrag gransknings historia.

I kommun efter kommun kom det mejl till programmets redaktörer. Från norr till söder fanns det mejl som påstod sig ha information om fiffel och båg.

I höst kanske vi kan vänta oss fler avslöjanden.

Vi vanliga dödliga som befinner oss på "golvet" och sopar efter alla högdjur är trötta på flosklerna och de skyhöga arvoden som ständigt höjs och fler och fler politiker tillkommer. Detta under samma tid som arbetare friställs.

En artikel som är skriven av Merit Wager på Newsmill borde ha skickats ut i gammelmedia för länge sedan och dessutom borde Merit Wagers blogg ha lagts ut på samtliga etablerade partiers hemsida. Där uttalar sig "miggor" anonymt, (gissa varför de är anonyma?) och deras berättelser är "VERKLIGHETEN". Men om man inte vill se, lyssna och prata om det som är viktigt för sveriges befolkning blir det pannkaka!

Reslutatet blir att de flesta som har röstat på Sverigedemokraterna är inte främlingsfientliga eller rasister, de är emot den politik som förts. Måtte detta inte upprepas om fyra år!

Lär av historien om så bara för en gångs skull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ramona

Bara tre månader kvar till Lucia? Jaså, det har du inte tänkt på! Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: