Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 31 augusti 2011

Idag börjar nedräkningen...

Bok & Biblioteksmässans loggo för i år! 

Jag har besökt de tre länderna och även om de har språket gemensamt är mat, kultur och landskapen olika. Tack vare att jag talar tyska har det också varit enkelt för mig att vistas i länderna, eftersom det fortfarande inte är lika vanligt bland unga att prata engelska, som det är i Sverige. Jag ser fram emot att få träffa en mängd nya förläggare och författare!

När vi äntrar mässan på tisdag morgon den 20 september är det ett sånt himla liv, att jag nästan alltid blir full i skratt när jag ser det! Jag upplever det faktiskt riktigt kul med truckar som susar och skramlar förbi. Människor, som kutar runt med stegar, borrmaskiner och har minst en mobil i örat mest hela tiden.

På onsdag kväll är det dags för det som kallas "pressnatta" och är inte vad det låter... pressen är vanligtvis inte där ( journalisterna är för det mesta på några andra tjusiga ställen i stan), utan det är snarare en blandning av utställare och nyfikna besökare. Biljetter till "pressnatta" kan köpas av vem som helst och distribueras av Bok & Bibliotek!

I vilket fall som helst är det en härlig känsla att stå på andra våningen, vid entrén till "pressnatta", trycka näsan mot de panoramaliknande fönstren och se hur elegant, med hjälp av truck, personalen lägger ut mattor nere i mässhallen, vilket är den sista touchen inför öppnandet på torsdag morgon.

Som sagt snart är det dags!

Ramona


Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&


Inga kommentarer: