Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 2 november 2011

Thomas och Jennie, hoppas att det blir en lagändring tack vare Er styrka! Socialtjänster är barn och familjemisshandlare!

Hur många barn i Sverige ska bli misshandlade av socialnämnder innan lagboken ska ändras av lagstiftande politiker?

Tydligen hur många som helst!

Jag är 55 år gammal och kan inte längre räkna upp alla fall där socialtjänsten och socialnämnder förstört liv. Inte bara barnens liv, barn som omhändertagits på felaktiga grunder, utan också familjers liv och släkt och vänner.

Inte en enda gång av alla dessa otaliga fall har en enda tjänsteman eller politiker fått stå till svars eller blivit åtalad. När ska det hända? Om inte det händer inom en snar framtid kommer det att hända saker som ingen vill uppleva, det är jag säker på. Inte alla föräldrar, som paret i kvällens Uppdrag granskning, kommer att snällt följa de "råd" de får av socialtjänsten, efter att de grovt misshandlat ens barn. En dag kanske den familj som blir misshandlad av korkade tjänstemän och politiker, tar lagen i egna händer.

Eftersom Jennie och Thomas blev misshandlade av socialtjänsten kan de lika gärna bura in mer eller mindre alla pappor. Det finns knappt en pappa i Sverige eller annat land, där inte barn undrar vad det är som hänger mellan benen på deras pappa.

Jag har ett råd att ge alla pappor i Sverige. Vad ni än gör: Krama inte era barn! Pussa aldrig era döttrar! Bada inte era döttrar i ett badkar, med mindre än att ni har på er ytterkläderna! Tillåt aldrig era barn och framför allt inte döttrarna, att sitta i ert knä, det är livsfarligt! Filma aldrig era barn utan att de är full påklädda, helst overaller!

Vad detta kommer att mynna ut i ? Lätt! Barn kommer att växa upp helt utan kroppskontakt! Så normalt allt kommer att bli då! Detta kommer skapa jättefina friska och glada barn, eller hur!

Förresten den där jävla åklagaren i Ug, vann hon sin utbildning på BingoLotto?      


Kom ihåg det alltid finns en gräns för varje enskild människa hur långt det här vansinnet med socialtjänsters makt kan gå!

Ramona
"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

2 kommentarer:

Gustaf sa...

Förstår att du raljerar.
Men inga dagar är som de 14-15 som jag har min älskade dotter hos mig, än mindre de onsdagar (som idag) när vi ses efter en hel vecka. SÅ mkt kram, gos å kel - vill stoppa både stoppa tiden ibland och inte, hon bör ju få gå vidare i skolsystemet och inte stanna i första klass... ;-)

(Såg inte prpgrammet, och efter att ha läst här och lite kommentarer på FB, så är jag inte säker på att jag orkar. Men tack för att du engagerar dig! I detta också...)

Ramona Fransson sa...

Hej Gustaf!

Självklart raljerar jag och ja, jag orkar:) och tycker att de tär fruktansvärt när sådant händer. Ett annat fall jag engagerade mig i för cirka 8 år sedan var något liknande det här. Samma dynga serverades från socialnämnden och totalt kostade det familjen 400 000 kronor (advokathjälp) för att få loss sina barn ur deras klor. Den här gången var anmälaren också en syster,men hon visade sig vara avuundsjuk efter i hennes ögon ett felaktigt arvskifte. Ja, se så det kan gå!