Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 1 september 2010

Annika Tännström moderat regionspolitiker i Bohuslän. Nummer 1 på listan.Vem kan lita på henne?


En gång för vad som känns som en evighet kandiderade jag för moderaterna. Gick till och med en utbildning i Göteborg trots att jag bodde på Tjörn och fick åka 12 mil tur och retur en gång i veckan.

Året var 2005 och på den tiden arbetade Annika Tännström i kansliet i Göteborg. En käck och rar flicka, trodde jag.

Moderaternas stämma, med den två år gamle partiledaren Fredrik Reinfeldt vid rodret, skulle gå av stapeln i Örebro och jag hade proklamerat att jag gärna ville delta, men andra saker kom emellan.

Jag fick ett telefonsamtal några dagar efter stämman av en vännina/tillika moderat, (inte hon heller är moderat numera) där hon undrade vad som egentligen hade hänt när jag "besökte" stämman. Enligt vissa moderater hade jag blivit utlyft av Fredrik Reinfeldts vakter då jag försökt tränga mig fram för att överlämna min då senaste deckare... detta hade skapat rabalder och jag hade tvingats checka ut från mitt "hotell" tidigare än beräknat och åkt hem med svansen mellan benen. ( till saken hör att jag var en av de tilltänkta kandidaterna för moderaterna, men alldeles för frispråkig enligt vissa)

Min förvåning över denna minst sagt fantasifulla berättelse var mycket stor. Jag försökte genast ta reda på vem som spridit dessa hysteriska osanningar om min person. Jag ringde till Maria Plass och berättade vad som hänt och undrade vad hon hade hört och varifrån detta underliga och högst falska rykte kom ifrån.

Jag är idag osäker på om det var Maria Plass eller Yvonne Andersson på Tjörn som berättade att Annika Tännström berättat om detta under tiden som de tillsammans väntade på tåget som skulle ta dem till Göteborg. Det får de själva berätta!

Jag kan inte nog understryka hur förbannad jag blev över denna vansinniga historia och för att inte tala om att jag inte fick det minsta stöd av käcke Reinfeldt eller hans kansli när jag mejlade över "bevisen".

Varför berättar jag detta nu? Jo, för att hoppas på att vanliga hederliga människor ska begripa vilka metoder alltför många av de makthungriga svulstiga politikerna använder för att komma till "stolen" de har begär efter.

Jag tar gärna en debatt med dig Annika Tännström om du törs! Din plats inom politiken är lika full av lögner som du är.

Ps. Kan också helt öppet berätta att min röst på Tjörn kommer Håkan Bergstam (M) få som är en ärlig och redig karl, före detta Räddningschef Klövedal. Ds.   

Ramona

P.s YES nu ligger Mord under Tjörn Runt på 9:e plats på topplistan, som mest utlånade e-bok. Miljoners tack till alla Er som hjälpt mig dit! D.s

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!


Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON


Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON

3 kommentarer:

Mia sa...

Ja, det låter som verkligheten ute på de flesta företag. När man inte själv har några egna kvalitéer som skulle kunna föra fram en mot en topposition, då får man ta till elakt skvaller mot sina värsta konkurrenter, för att fälla dem.

Hos sådana människor finns inget äkta - de går över lik för sin egen makthunger, men äkta ledarskapsegenskaper: det har dem inte och bör heller inte sitta på positioner där de har med människor att göra. Nej, ner i ett mörkt arkiv med dem ...

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

jag påmindes om detta när jag hörde Annika Tännström göra reklam för sin egen person och då ville jag att människor skulle få en chans att bedöma hennes så kallade kvaliteter.

Att hon lyckats komma på 1:a plats på listan kanske har att göra med den stil hon använde gentemot mig?

Mia sa...

Det är med allra största säkerhet på det sättet!

Känner inte själv några toppolitiker, men har däremot hört av andra som kan bekräfta att de var likadana redan i skolåldern. Där de använde armbågar och elaka ord för att få sin maktvilja igenom.