Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 17 mars 2011

Marks socialnämnd borde åtalas för tjänstefel!

Idag skulle socialnämnden i Marks kommun tagit det enda vettiga beslut ur barnens synpunkt, som jag ser det ,oavsett åt vilket håll jag tittar. De skulle tagit beslutet att återbörda Rasmus och Fanny till fosterföräldrarna Eva och Anders.

Jag skrev om ärendet i min blogg förra året den 2 december, du kan läsa mer här!  Och här!

Vad gör idioterna? Jo de förbannade fegisarna skickar tillbaka ärendet och barnen tvingas nu vänta ytterligare på sina mänskliga rättigheter, den här gången till juni!

Vad är det för fel på socialnämnder i Sverige? Varför gör de inte vad som är bäst för barnen? Är det inte viktigt att barn ska få en bra start i livet? Det kan omöjligen vara högt prioriterat! Om barnens bästa verkligen hade haft högsta prioritet hade Fanny och Rasmus för länge sedan varit i sitt "paradis" det vill säga hos sina fosterföräldrar Anders och Eva. Den biologiska mamman är INTE avstängd som mor, men eftersom hon inte är kapabel att ta hand om sina barn, ( Rasmus och Fanny är inte de enda barn som är placerade) och inte heller sig själv, är det förryckt att bara tänka tanken att ge tillbaka barnen till någon annan än de första fosterföräldrarna, som hade dem från de att Fanny och Rasmus var bebisar till de var fem år, innan dårarna på Marks socialnämnd kom galopperande och tog barnen som om de vore en soffgrupp!

Jävlars vad arg jag blir på människor som inte begriper att barn är som det sköraste porslin. Krävs det inga hjärnceller för att arbeta på socialnämnder? Uppenbarligen inte! ( Jag vet att det finns många bra socialnämnder, men alltför ofta när de gör fel blir konsekvenserna oöverstigliga. (Det är inte precis,
som när rörmokaren tappar skiftnyckeln i toan!)

Ramona"Grattis, du ska bli pappa" är ute nu!  Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Ramina!

Här är ett litet citat från GPs faktaruta kring Rasmus och Fanny skandalen.

"
Förra socialchefen i Marks kommun har fått sparken. Socialnämndens tidigare ordförande har avgått. Socialstyrelsen har riktat skarp kritik mot socialförvaltningen.

Åklagaren har inlett en förundersökning gällande tjänstefel.
"

Så man kan ju alltid hoppas att NÅGON kommer att bli åtalad för detta horribla hanterande av dessa två små syskon.