Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 1 maj 2008

Läser du deckare? Varför då?


Hej
Jag heter Ramona Fransson och är deckarförfattare. Jag har också skrivit en självbiografi som heter Älskling, vi blir inte med barn.
I många år letade jag efter trygghet. För mig betydde det att ha familj och barn. Nu visade det sig inte bli så enkelt som jag trodde. Men det berättar jag inte om just nu!


Just nu är jag förbannad på politiker och i synnerhet Mona Sahlin, som med sitt fåniga leende och uttalande på 1 maj får mig att se rött! Mja, rött som i tjurfäktningsskynke, inte som i sosse, ja du förstår.
"Den här dagen är inte för de besuttna, sa Mona Sahlin, kvinnan som tog time out och reste till guldön Mauritius för våra skattepengar. Hallå ja!
Alla politiker, oavsett färg, är besuttna, inte fan sitter dom med 8.000 spänn, netto i månaden! Nänä, här snackar vi om 30.000 netto. Där blir det en och annan Gucciväska till lunch!


Missförstå mig inte, jag har inget emot folk som tjänar pengar och sätter sprätt på dom. Det skapar jobb! Det jag sätter mig emot är politiker som arvoderas av oss och tror att vi ska gå på deras lögner!
Det gör mig skitförbannad!
Hälsningar Ramona