Senaste teve-intervjun 2015

fredag 16 april 2010

Glenn Forrestgate, "När mardrömmen blev sann" är oskyldigt anklagad!

I min ungdom, jag var 21 år, prövade jag hasch. Långt tidigare när jag var femton provade jag en gång LSD. När jag var fjorton fick jag ett piller av en trevlig kille i samband med att Göteborg firade 350 års jubileum. Det pillret var inge vidare alls!

Är jag då en knarkare? Naturligtvis inte! Hundratusentals ungdomar har testat droger, inget att rekommendera dock!

Men det händer och när det händer kan det gå illa för vissa, det vet vi redan.

I Monica Antonssons blogg anklagas Glenn för att vara knarkare, vilket jag tycker är huvudlöst! I sin bok "När Mardrömmen blev sann" berättar Glenn ÄRLIGT att han testat droger. Han berättar också om hur myndigheterna i London gick ut i media och berättade för ungdomar som gick på ecstasy att de skulle äta vissa produkter, enbart för att förhindra olycksfall i samband med ravefester.

Glenn förtydligar också i sin bok att det är inte värt att ta droger, de försämrar ens liv!

I den bästa av världar hade inte jag eller andra hundratusentals ungdomar testat droger, men världen ser inte ut som vi vill att den ska se ut. Vi som vuxit upp i taskiga hem med misshandel, övergrepp och även fattigdom, och vi är många av båda kön! Vi som klarat av de urusla förhållanden som gavs oss, vi är alla värda en medalj, inte felaktiga anklagelser!

Ärlighet varar längst!

P.s Jag kunde ha hamnat var som helst, men tack vare goda vänner och min mamma klarade jag att hålla mig på rätt sida av lagen, alla har inte samma tur!D.s

Ramona


Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på