Senaste teve-intervjun 2015

söndag 27 september 2015

Centern vill avskaffa vårdnadsbidraget och ljuger om orsaken. Kallar det kvinnofälla! Hahahahahahaha ... kolla här!

Här är sanningen om varför Centern vill avskaffa vårdnadsbidraget.

Titta noga på bilden! Dessa kvinnor är inte fria som västvärldens kvinnor. Dessa kvinnor är undergivna mot sina män. När deras män vill ha sex är det bara att dra av sig trosorna ... och när det kommer till att vara hemma med barnen är det inte männen som byter blöjor och drar barnvagnarna genom stan ... Hahahaha ... inte en chans kära Annie Lööf ... inte en chans. Men om vårdnadsbidraget hade varit kvar hade varenda islamist i Sverige tagit del av detta och var ska alla dessa kvinnor få jobb? Och de är inte några tusen längre ... de är hundratusentals inom kort. Jag sätter inte min fot i någon affär eller affärskedja där dessa religiösa tygsjok utgör en del av uniformen. Så kränkt som jag känner mig som kvinna när jag ser dessa draperade kvinnor finns bara inte. Jag mår fysiskt och psykiskt illa av att se dessa ideologiska och religiösa plagg svepas om små flickebarn och kvinnor och VET att allt jag är FÖR är dessa bokstavstrogna muslimska människor EMOT.


Se på bilden! Detta är de ovanstående kvinnornas män! Alltså inte bokstavligt talat, men de vill samma saker.

Jag är FÖR att HBTQ personer ska respekteras och leva som alla andra!

Detta är dessa islamister EMOT. Tro inget annat!


Jag är FÖR fri abort, i vår nuvarande lagstiftning! I Saudiarabien skulle jag fått dödsstraff  enbart för den åsikten och det är hundratusentals islamister i Sverige som hyllar Saudi! Inbilla dig inget annat!

Jag är FÖR demokrati och yttrandefrihet!


De är EMOT yttrandefrihet och demokrati. Får de bara chansen kommer återigen BLASFEMI bli straffbart. Tro mig!
Skulle jag avbilda deras profet tillsammans med homosexuella i Ecce Homo, som Elisabeth Ohlson Wallin har gjort, skulle de omedelbart kräva mitt huvud på ett fat!

Och inte har jag hört ett ljud inte ens en hostning från Elisabeth Ohlson Wallin eller hennes fans till försvar för Lars Vilks rondellhund av Muhammed. Sorgligt och beklämmande! Dessutom utöver allt annat som de hatar av västvärldens ideal är judarna. Oavsett om Israel kommer överleva eller inte är varje levande jude ett hot mot islamisterna enligt deras förvrängda livssyn.

Nej, att Centerpartiet vill avskaffa vårdnadsbidraget har inte ett skit att göra med som de påstår, att det är en kvinnofälla. Sanningen är att om den behålls blir det en ekonomisk kollaps för Sverige, för samtliga islamistiska, eller om man hellre vill kalla dem för bokstavstrogna, muslimska kvinnor är att de redan befinner sig i en av världens mest kända kvinnofällor: DEN ISLAMISTISKA!

Så jag hoppas att samtliga väljare av centerpartiet har detta klart för sig! För tro inte att Annie Lööf kommer att berätta sanningen! 

Inte alls ett hållbart val! Nix! ETT OHÅLLBART VAL ALLA KATEGORIER!

Förresten glöm aldrig dessa mord! De är så avskyvärda att man knappt finner ord! Och glöm inte att det var Koranen och islam som dessa män åberopade samtidigt som de sköt inte Bibeln eller Kalle Anka!
 Ramona