Senaste teve-intervjun 2015

lördag 10 mars 2018

Mitt Sverige ser jag som en trebent pall

Mitt Sverige ser jag som en trebent pall.
Varje ben står stadigt på demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet.

På denna pall har jag känt mig trygg i mig själv fram till nu.

Så vad har hänt?

Ja, det är knappt jag vet var jag ska börja ...

Men jag tycker att vi går tillbaka åtta år i tiden, så långt som strax före valet 2010.

Då satt en ung Jimmie Åkesson i soffan på SVT tillsammans med Maud Olofsson, dåvarande centerpartiledaren. Och vare sig programledaren eller Maud klarade av att dölja sin avsky över att ha Åkesson i finrummet.

Inslaget är uppdelat i två delar, och är väl värt att se och lyssna på.

Programledaren vill göra gällande att det som Aftonbladet satt som rubrik för Åkessons debattinlägg var sanningen. Men alla vet ju att en rubrik sätts inte av den som skriver inlägget. Det gör rubriksättaren, åtminstone var det så på den tiden. Och den gången var islamisten Mahmoud Abdele på tapeten, då kandidat för centerpartiet i riksdagen, och hans kravlista från Sveriges muslimska förbund, av vilka nu en del har infriats av mindre vetande och begåvade politiker.

Det hade varit intressant att få reda på vilka som styr i de kommunerna där radikal islam omfamnas utan betänkligheter. Jonas Sjöstedt satt i dag, den 10 mars 2018, i morgonsoffan på TV4 och var så stolt över att minst 100 kommuner, av Sveriges 290, styrs av hans kommunistparti.

Det betyder att alla de som röstat på kommunisterna antingen har fallit i koma eller så är de helnöjda med kommunistiskt styre likt det i Nordkorea. Och jag kommer till det.

Alla minns kanske inte DÖ-överenskommelsen, men du kan klicka på länken och friska upp minnet.
Allt handlade om att få bort Sverigedemokraterna från att få inflytande över politiken. Men som bekant gick det inte så bra och DÖ dog ... och även om KD tog initiativet att avliva DÖ, så sprattlande liket ett bra tag till, och därmed sattes demokratin ur spel. I stället fick Sverige demokratur, som är något helt annat.

Detta odemokratiska förfarandet har också förändrat Sverige.

Fredrik Reinfeldt- Öppna era hjärtan, ( han menade naturligtvis våra plånböcker, inte hans) kastade in handduken när han insåg att statsministerposten runnit honom ur händerna, och Kindberg-Batra tog över, men det gick inte heller så bra, och idag sitter Ulf Kristersson på den posten och låtsas köra tuff politik. Men sanningen är att det är samma lögner som på Reinfeldts tid. Och den som följt moderaterna under årens lopp vet att jag säger sanningen.

Bilden är från tidningen Metro
Och som ni ser på bilden har alla tre varit tillsammans, och tillsammans har dessa tre format den moderata politiken, som förs i dag men med andra ordval.

Ett namn som jag gärna använder mig av är 7-klövern, och det beror på att de sju partierna: Vänstern (kommunisterna), Kris-demokraterna, (nej det är inte felstavat), Miljöpartiet, Social(o)demokraterna, Liberalerna, Centern och Moderaterna tillsammans nu vill permanenta DÖ fast på ett annat sätt.

De vill befria sig från Sverigedemokraterna och dess väljare för all framtid. Hur gör man det? Hur säkrar man makten till Alliansen och/eller den Rödgröna smörjan? Jo man ändrar i mediegrundlagarna när det kommer till yttrandefriheten.

Men det kan de väl ändå inte göra? Jodå, och det första steget är redan taget. Eftersom som 7-klövern är överens så kan de göra detta utan att vi väljare kan påverka, förutom i det kommande valet. Om över 50 % skulle rösta på Sverigedemokraterna så slipper vi munkavlen. Men eftersom det är ganska så osäkert att alla begriper vad munkavlen kommer att åstadkomma lär det gå igenom, även om kritiken kommer högt upp från expertisen.

OCH NU SKA DU NOGA LÄSA VAD HOVRÄTTSRÅDET över Skåne Katarina Rikte SÄGER OM DETTA:


Det man gör med de här bestämmelserna är att man öppnar ett gigantiskt svart hål i grundlagsskyddet. Det är inte så att man får publicera eller yttra vad som helst i ett grundlagsskyddat medium. Man får publicera vad som helst, men man kan straffas i efterhand för vissa publiceringar. De här bestämmelserna, de öppnar för detta, de står i strid mot censurförbudet. De innebär bland annat att man får ställa upp villkor och bestämma om andra straffbestämmelser och andra sanktioner än de som anges i grundlagarna.
   
Låter detta bra för yttrandefriheten tycker du?

Här är ytterligare en kritisk röst från yttrandefrihetsexperten Nils Funcke:

– Regeringen dränerar yttrandefrihetsgrundlagarna på deras värde. I ett förslag till modernisering av tryckfrihetsförordningen flyttas tre frågor från grundlag till vanlig lag. Lagtexten är medvetet allmänt hållen för att det som regeringen skriver ”ger större möjligheter att anpassa den nationella regleringen till bland annat den pågående EU-rättsliga utvecklingen”.  
Allt detta pågår i detta nu, och folk mumsar vidare på sina tacos ...

Det som framkommit vid undersökningar är att Sverigedemokraterna är överlägset störst på nätet och i sociala medier och med det nya förslaget, som bland annat vill stoppa alternativ media, kommer detta försvåra kritiska röster om Sveriges politik.

En som oroar sig och skriver alldeles utmärkt om frågan är Johan Westerholm, han har i alla fall varit sosse i stort sett hela sitt vuxna liv, men frågan är om han kommer fortsätta vara det. Johan Westerholm driver en ypperlig blogg: Ledarsidorna.se
Här kan du läsa ett av alla inlägg på den sidan som handlar om just förändringen av grundlagen.

När denna förändring går igenom ska nämligen enbart licensierade journalister få tillgång till exempelvis domar i  brottmål och andra dokument som du idag kan hitta på Ratsit eller på Kriminellt.com.
Och vem ska bedöma vilka journalister som ska få en licens?  Just det! Om jag ska ge mig på att gissa kommer det bli personer med stark förankring i det lulliga och vad-betyder-egentligen värdegrunden och med rätt genustänk, det vill säga hensgården, som kommer dela ut licenserna!

Så de alternativa tidningar på nätet och de kritiska bloggarna som vi alla idag med stor förtjusning kan ta del av kan bli olagliga, vilket i klartext betyder att det kan läggas ut på bloggen, men efter en månad eller två knackar farbror eller tant polisen på dörren och tar in dig för timslånga förhör, och i slutänden kan du få böter eller fängelse.

Visst låter det här förfarandet bekant på något sätt? Visst är det flera länder som har samma lagar?
Visst är det så, Iran, Turkiet och Kina är väl goda exempel, för att inte glömma Saudiarabien, 
där en bloggare som ville att saudierna skulle diskutera Islam blev dömd till 10 000 piskrapp och fängelse.
Sverige vill uppenbarligen vara med i det här gänget.

Men det handlar om makt, och när det kommer till makt vill få dela med sig.

En annan faktor som få vet om är att inom socialdemokraterna finns en rörelse som heter Tro & Solidaritet. Denna rörelse har skrivit ett avtal med Muslimska rådet i Sverige. Avtalet går ut på att ge de radikala muslimerna makt i Sveriges toppskikt. Få vet att detta avtal finns.
Det kom upp till ytan tack vare socialdemokraten Carina Hägg, (som numera är bortplockad) via Expressen 2014, men sedan dess är det locket på inom gammelmedia, trots att detta borde ha vänts in och ut på flera gånger om. Här kan du läsa vad avtalet handlar om.

En av sossarna bakom eländet med Omar Mustafa intåg i partistyrelsen är Veronica Palm, och hon är stadig gäst i TV4. En bedrövlig och okunnig och lismande sosse!



Nu kanske du inser hur löst det tredje benet sitter på pallen Sverige! Och snart åker det av.
Jag ber dig om en enda sak: Var vaksam om du vill ha en framtid för dina barn och barnbarn och barnbarnsbarn i den frihet du själv har vuxit upp!










 

Här är en av alla som redan blivit censurerad på Youtube. Den brittiske Pat Condell, en f.d. komiker, vegan, som under många år skickat ut sin kritiska röst i Storbritannien. Detta inlägg, som han lade ut den 8 mars, på den internationella kvinnodagen, fick bara vara kvar en timma, men hans följare har sett till att bevara det och det kan ses trots Youtubes ingripande. Det är inte textat på svenska ännu, men vissa av hans inslag har svensk text. I den här 8-minuter korta filmen kritiserar han de som kallar sig feminister och nej, det är de inte. De för en falsk flagg!







Mitt inlägg är datummärkt och i dag är det den 10 mars 2018, och när den nya lagen tillträder skulle det här inlägget garanterat renderat till ett knack-knack på dörren: Vi är från polisen. Kan vi få tala med Ramona Fransson.
Men vem vet de kanske kommer ändra lagen så att den kommer gälla retroaktivt ... och då ...

Ramona Fransson