Senaste teve-intervjun 2015

söndag 13 maj 2012

Janne Josefsson blev hotad och gav efter.

Man vet att journalister i Sverige blir utsatta för hot, men det man inte tror är att hoten ska lyckas tysta journalisterna.

Man tror att polisen och rättsväsendet bestämmer i Sverige, men så är det inte.

Få journalister har som Janne Josefsson vågat sticka ut både haka och huvud. Även författaren och journalisten, Stig Larsson, (numera avliden) var känd för att våga trotsa hot. En del som hotats och inte backat, har märkts för livet.

Den gången Janne Josefsson blev hotad och gav efter var när han och kollegan hade Hells Angels i hälarna. Här är artikeln i Aftonbladet om den händelsen. Året var 2007. Samma år gav också Kapp Ahl efter att ha hotats av Hells Angels. Artikeln här! Småsaker kan tyckas i Kapp Ahls fall, men som sagt. Den dagen man vet att Hells Angels är efter en ska man ge upp, direkt. Skydd av samhället finns ju inte!

RamonaMin livsluft

Tulpaner, rosor, rhododendron, pelargoner, clematis, ja alla blommor är en lisa för min själ.

Idag är vinden iskall...brrrr... även om solen skiner. Fattar inte varför det inte kan komma värme. Vi får se till att höja utsläppen så att de där berömda plusgraderna kommer någon gång.

Idag har jag påtat runt i trädgården en stund, inte för länge, annars kan jag inte röra mig på kvällen. Har en kropp som definitivt inte är överens med mig om vad jag vill och den vill göra.

Men lite fick jag allt gjort. Har sån tur att en del rabatter är i exakt rätt höjd och då står jag upprätt och sliter bort ogräset.

Så jag är rätt nöjd med dagen... allt kan ju alltid bli bättre, men nu får det räcka med trädgårdsarbete för idag. Nu blir det soffan!Visst är det väl underbart med blommor!

Ha det gott!
Ramona