Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 6 maj 2009

Common purpose org. Vad är detta?


Vad är http://www.commonpurpose.org.uk/ för något? Någon som vet? Jag lyssnade på en del olika inslag från nätet och Youtube och fick bland annat fram att den här organisation utbildar unga pojkar till ledare.


Ledare för att göra vadå? Ja, det är också oklart. Att ta över samhälle efter samhälle och skapa en ny ordning? Vad är det för fel på den gamla? Den gamla är kaos, våld, sextrakasserier på unga flickor. Därför behövs en ny ordning.


Varför känner jag igen dessa tongångar? Var detta inte samma sak som hände under Hitlers tid?


Nu påstås detta var en ideell förening men trots det kostar deras ledarkurser tusentals pund. Det påstås också att de rekryterar vissa samhällsviktiga personer, såsom poliser, läkare, domare och även kriminella. Detta för att när de nya purpuse människorna är färdiga för att ta över behövs människor ur alla samhällets skikt.


Nå, har du hört något? Vet du någon som är medlem? Kommentera fritt! Jag är dönyfiken på vad detta är. Är det gott för mänskligheten eller är det dags att vissla?
Vill du skita i omvärlden och hellre koppla bort dina tankar med en bok? Mina senaste deckare + självbiografin Älskling, vi blir... som handlar om kampen att bli med barn, finns nu i pocket. Besök din närmsta bokhandlare eller näthandlare. Min senaste deckare Lyckohjulet är inbunden.
Ha de gott!
RamonaBaby Thors pappa vill också berätta sin historia!


De flesta har säkert hört talas om baby Thor. Mamman har i alla fall kommit till tals i både media och på Facebook. Som vanligt utan att tänka en enda tanke skrev jag på uppropet för baby Thors mamma.


Varför skrev jag på? Jag kollade inte mammans story, jag tog den förgiven. Men jag borde ha lärt mig av Gömda och Asyl historien där Liza Marklund ljög alla oss läsare blåa i synen. Liza Marklund hade inga skrupler. Nu efter att vi fått bevis på att Gömda och Asyl var påhittade, förvrängda och gav ett resultat där två barn for illa, borde jag har varit mera kritisk. Men icke då! Nu skäms jag över mitt aningslösa beteende.


Alla barn har rätt till sina föräldrar, förutom om den ene föräldern eller även båda inte är lämpliga. Men detta kan inte den ene föräldern avgöra. Detta måste bevisas! Idag vet jag ju att kvinnor är lika lögnaktiga, svinaktiga och även barnamisshandlare. Det är inte bara män som har dessa egenskaper.


Därför är det av största vikt att baby Thors pappa får samma chans att berätta sin historia.


I en rättegång hörs båda parter. Varför inte i vårdnadstvister?
Sugen på en pocket i sommar? Mina senaste deckare och självbiografi Älskling, vi blir... som handlar om kampen att bli gravid, finns i en bokhandlare nära dig eller på nätet. Min senaste deckare Lyckohjulet är inbunden.Ha det gott!


Ramona