Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 13 september 2011

Morgan Alling om sveket av Alliansen!

Morgan Alling var gäst hos Hübinette, ( Jag önskar att Karin tog ner rösten några steg. Du behöver inte höja rösten, du är bra som du är!) 

Morgan pratade ur djupet av sitt hjärta om det fullständigt galna beslutet om skadestånd för de svikna fosterhemsbarnen, som först på söndagen den 11 september fick ett nej av Alliansen, där Maria Larsson var budbäraren. Och idag slängde Alliansen in backen och sa, nja eller kanske vore det en god idé att bjuda in oppositionen och sedan ta en vända till!

Men för allt i världen, politiker reser konstant runt i världen för att lära sig. Hur långt är det till Norge? Ta genast en resa till grannlandet och se hur de klarade detta som för Alliansen verkar vara en oöverstiglig mur!

Norge har betalat och givit en offentlig ursäkt!

Men glöm inte kära politiker att det fortfarande pågår missförhållanden i fosterhem och socialnämnder, som i Marks kommun för att nämna ett exempel, och därför kommer inte kostnaderna stanna på 1,2 miljarder, utan det blir till att punga ut med mer pengar till misshandlade barn fram till den dagen Ni bestämmer Er för att slå näven i bordet och gör något åt fosterhemsplaceringarna. Det vill säga, gör grundliga undersökningar, lägger kostnader på att se till att varje familjhemsplacering blir utredd från a-ö. Först då kan de barn som idag bollas runt få en framtid värd namnet!

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&