Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 24 februari 2011

Jag är kollega med Lotta Bromér, det är faktiskt sant!

Nja, jag tog nog i lite... Visserligen har jag ett eget radioprogram och kan lägga upp programmet själv, men jag har inte en stab omkring mig.

Men oavsett, jag är programledare i en radiokanal, som heter Radio Bohuslän, och som spelar den bästa musiken från 1970-talet och fram till idag, och det kan jag säga är grymt bra musik!

Så hur sköter jag mig under min programledartid, som är måndag- fredag mellan klockan 06.00-10.00? Verkar som om det går bra, inga klagomål alls, faktiskt. Bara positiva uttalanden.

( En uppdatering klockan 16.38: Hade fått klagomål, hihihi, jag är lite väl bitsk ibland, kanske inte alltid så roligt för en del när de vaknar upp med dunder och brak på morronkvisten, ska naturligtvis försöka tänka på det.)

Dessutom är det skitkul att sitta och prata om ditten och datten. Berätta om vad som händer i världen, Europa, Norden , Sverige och sist men inte minst i Göteborg och Bohuslän.

På samma gång som jag har kul, införskaffar jag mig en mängd information, vilket också är stimulerande. Och är man författare, som jag, är jag också kollega med Leif GW Persson, Christina Larsson och Peter Gissy, och därmed också kollega med Lotta Bromé.

Antagligen vet inte Leif GW eller Lotta Bromé vem jag är, men det är inte poängen. Poängen är att jag känner mig oerhört priviligierad att vara både författare och programledare. Bara så där!

Ramona"Grattis, du ska bli pappa" kan förbeställas! Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook