Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 7 december 2011

En underbar och rolig jullunch! Tack Jasmine och Marie-Louise

Jag älskar glitter, alltså köpte jag en massa julkort med just glitter. Ska skriva dem under flera dagar i helgen... annars får jag kramp :-)
En förbipasserande kvinna upptäckte att vi tog kort på varann och erbjöd sig ta ett gruppfoto. Det är vad jag kallar en helsjysst medmänniska! Tackar för det!

Bakom oss är NK:s berömda julskyltning, och efter visst dividerande kom vi fram till att den var väl sisådär...

 Jasmin till vänster i bild och de står på Kungsportsbron som går över Vallgraven. Jättemysigt på kvällen när lamporna lyser upp med sitt rödbleka sken.


Sist men inte minst köpte jag mig en Apple iPhone 4s 16GB Telia vit Flex medi med abonnemang.

Den unga duktiga tjejen på Phonehouse, fixade och donade och med hjälp av Thommy när jag väl kom hem funkade den att ringa på.

Men så kom vi till det där att använda nätet... att lägga in mina mejlkonton... tja, då räckte inte information vare sig i telefonen eller på nätet... så nu sitter jag här och väntar på att 90 200 ska ringa upp mig. Jag saknar info om nätsurfandet som ingår, som tjejen sa, men det står ingenstans att det ingår kostnadsfritt i detta abonnemang. Jag skulle få 1000 minuter fria minuter, jag skulle få 1000 fria sms och mms och 5GB surffritt per månad. Men inte heller den infon står skriven någonstans. Detta var något som tjejen stod och skrev på ett papper bakom disken på Phonehouse. Så nu hoppas jag att Telia support kommer att svara och vara till hjälp i dessa frågor och plus en till. Första samtalet till Telia tog jag på mig hörsnäckorna medan jag väntade och de funkade inte!

Nu har jag fått hjälp med allt av Telia, utom detta med hörsnäckan. Den funkar men inte bra. Jag får vända mig till Marie-Louise, eftersom hon har en likadan iPhone som jag. Det var nämligen när jag såg hur elegant och ledigt Marie-Lousie hanterade sin, som jag bestämde för att köpa en likadan.

Ramona

Grattis du ska bli pappa!
Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel