Senaste teve-intervjun 2015

fredag 25 september 2009

Fredag 25 september bokmässans 2:a dag.

Idag fick jag äntligen träffa Monica Antonsson som skrivit boken: Mia sanningen om Gömda. Det var superroligt. Vi har haft mail och telefonkontakt i nästan ett år och nu fick vi ses! Förra året vid mässan stod Blue Publishing mitt emot vår monter och affischerna skrek ut: Vingklippt den sanna historien om stiftelsen Paradiset av Elisabeth Hermon. "LIZA MARKLUND HAR EN HEL DEL ATT FÖRKLARA" ( och det har hon fortfarande) och en affisch med: Mia sanningen om Gömda
Resten är en spännande thriller...


Här står jag med Magnus och hans dotter Kajsa. Magnus är geniet som hjälpt mig att dela mina ljudböcker över världens nät på TPB. Och det är lagligt och gratis eftersom jag har bestämt det! Tack än en gång och ha en bra kväll.

Här har jag äntligen lagt vantarna på Paul Ronges bok: När Janne Josefsson ringer så klarar du pressen. Paul är mannen i Sverige som vet hur man klarar mediadrev. Och om man inte vill ha drevet efter sig från början är det hur enkelt som helst- Man håller sig till sanningen!
Man gör inte en Trixa Marklund!
Tack Paul för att du tog dig tid att träffa mig och skriva en fin dedikation i boken.
Inte bara snygg, utan trevlig också!Anna Troberg, Unni Drougge och Linda Skugge höll ett föredrag om framtiden inom bokbranschen och Unni och även Gabriel Byström kulturredaktören på GP har helt rätt när de säger: Att författare behöver inte förlag men förlag utan författare är nix, nada intet!Debutdeckaren Dyrbar kärlek och nu också tredje deckaren Mord i Skärhamn är utlagda med Iskall hämndär utlagd på TPB och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

NU FINNS ÄVEN LYCKOHJULET SOM E-BOK, KOLLA http://www.elib.se/
Ha en avkopplande fredagskväll!
Ramona