Senaste teve-intervjun 2015

måndag 27 april 2009

Gratis ljudböcker! Självklart.

Många blev som tokiga på mig när jag sa nej till att hylla The Pirate Bay som något bra. Anledningen är att jag tycker inte de ansvariga för The Pirate Bay har uppträtt på ett medmänskligt sätt. För mig är det en oerhört viktig egenskap, som alltför för få besitter i vår galna värld.När barnen i Arboga blev mördade gjorde åklagaren ett hejdlöst fel genom att INTE sekretessbelägga obduktionsbilderna, och därefter gjorde någon annan människa ett stort fel till, och det blev två fel genom att lägga ut bilderna via The Pirate Bay.Pappan till de mördade barnen och hundratals flera, inklusive mig själv, försökte via e-post förmå Peter Sunde att ta bort länken med obduktionsbilerna från The Pirate Bay. Svaret blev: Det var ett jävla tjat! Nej, vi tänker INTE ta bort bilderna!Många försvarade TPB:s agerande med, att om inte tidningarna hade uppmärksammat att obduktionsbilderna låg på TPB skulle inte så många blivit nyfikna. (Nån som läst en dåres försvarstal?)Fortfarande anser jag att Peter Sunde och resten av de ansvariga för TPB uppförde sig hjärtlöst och utan minsta medmänsklighet inför de sörjande föräldrarna. Därför är bara tanken på att jag skulle lägga ut mina böcker som talböcker på TPB fullständigt otänkbar, oavsett hur mycket alla hurrar för Unni och kallar mig för en komplett idiot.

Däremot kommer jag att själv tala in mina böcker till ljudböcker och lägga ut dom på FÖRLAGETS hemsida alldeles GRATIS, för vem som helst att ladda ner, och vill någon betala en slant, ska jag lösa det med paypal.se

Och då har jag framförallt valt själv.

Vill du höra hur min röst låter, kan du lyssna på Sveriges Radio P4/Göteborg den 4 maj klockan 12.30, då blir jag intervjuad av Lena Rångeby, angående min senaste deckare.
Du som inte vill ha en ljudbok, kan om du vill veta mera läsa om mina böcker, som även finns i pocket från 39:-, besöka din bokhandlare eller näthandlare:
Adlibris

Akademibokhandeln

Bokus

Bokia.se

CDON

Kulturbutiken


Ha de gott och ta hand om varandra!

Ramona