Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 5 augusti 2009

Newsmill är mitt blogginlägg idag.
Idag hänvisar jag mina trogna läsare till min artikel på Newsmill.se
Där berättar jag om Eriks Ängs förenings (åtta sommarboende familjer) alla tricks för att hindra vår förening Sandvikens Tomtägarförening med trettio familjer var av tolv är åretruntboende från att bygga en båt-och badbrygga.Att allt inte gick rätt till från början när Erik Ängs villabyggen kom till finns kilovos med dokument som bestyrker.

Dessa åtta familjer tvångsförflyttades från sina "sommarstugor" från Wallhamn på Tjörn för att ge plats till en utbyggnad. Dessa åtta familjer har sedan dess haft sitt privata lilla sommarparadis. Egen strand, egen båt-och badbrygga, eget vatten och avlopp och därmed stängt av alla andra med sitt beteende genom att bygga upp ett sommarstaket för en fotbollsplan och släpa ut bord och stolar från sina tio sjöbodar. Detta har effektivt stäng ute allt som kan stavas till aktivt friluftsliv för allmänheten.

Alla grävande journalister i allmänhet och Janne Josefsson i synnerhet är välkomna att lägga fram hela geggan av fel gjorda av både tidigare kommunalråd och tjänstemän till allmänheten för att de ska se att det inte finns något som heter " Vi är alla lika inför lagen" det är bara bluff!Varför kan inte alla få möjlighet att skapa sig sitt sommarparadis? Framförallt åretruntboende som betalar skatt!Under förutsättning att man inte skadar miljön, självklart!


E-böcker på Elib just nu finns två av mina deckare ute och det är Dyrbar kärlek och Iskall hämnd. De andra titlarna Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och min självbiografi Älskling, vi blir... är på gång.

Du kan tanka ner Dyrbar kärlek från The Pirate Bay, gratis och lagligt! Iskall hämnd är under arbete.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Ha de så gott!

Ramona