Senaste teve-intervjun 2015

måndag 13 februari 2012

Stort tack till Stenungsunds Rotaryklubb!

Det kändes som att vara på lunch med gamla vänner, trots att det var första gången.

Stenungsunds Rotaryklubb huserar på Kookaburra, som tillhör Stenungsbaden och att sitta med havet i knäet samtidigt som man äter en smakfylld och god lunch. Vad kan väl vara bättre?

Mannen som föreslog mig till detta möte heter Robert Larsson och är ägaren till ICA Kvantum, Stenungsund. Tack Robert!

Jag var inbjuden som författare och föreläsare, vilket alltid skapar pirr i magen. Men så ska det vara tycker jag. Det gör att man får en extra adrenalinkick när man talar inför publik.

Min publik var jätteintresserad och jag fick en mängd intressanta frågor. President för gruppen, Eva Dahlström Theandersson tog emot mig och tillsammans med de andra medlemmarna. Och jag fick ett varmt välkomnande!

Ett av alla ansikten var bekant och det var Ann Charlotte Norrås, tidigare länspolismästare, född i Lundby Göteborg, nu boende på Tjörn.

Under mingeln före lunchen kom vi samspråk och jag frågade: Hur mår den lilla vofsingen då? Senast vi träffades hade Ann Charlotte en hundvalp i famnen. " Jo, det är bra med vovven, den är åtta år nu!"

Va! Är det åtta år sedan vi träffades?  blev min replik.

Ja, där ser man vad fort tiden går och vi med den...

En av herrarna, Lars W Gustavsson, från Göteborg, driver tillsammans med en vän och journalist en nättidning. Enbart på nätet inte i pappersform. Den handlar om DagensBåtliv.se och vad är väl mer naturligt när man befinner sig på Tjörn med omnejd. Här kan du kika in på den!

Jag fick ett oförglömligt möte med Stenungsunds Rotaryklubb och tackar än en gång för det varma bemötandet!

Ramona

PS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta på Adlibris till 59:- ! DS.
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel