Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 14 mars 2012

Förbjuda rökning på uteserveringar! Nu får det vara nog!

Folkhälsoinstitutet har uppenbarligen alldeles för lite att göra!

Nu vill de lägga ett lagförslag att förbjuda rökning på uteserveringar. I vårt avlånga kalla land har vi tre månader som vi kan sitta ute och äta och röka!

Tre futtiga månader av sol och värme, ja det kan diskuteras, men för det mesta är det i alla fall en dag hit och dit, som bjuder på härligt uteväder.

I Sverige dräller det av lätt deprimerade och djupt deprimerade människor, vad gör Folkhälsoinstitutet åt det? Inte ett skit! Där är de nämligen helt kass! Alltså måste de hitta på något som visar att de "GÖR" något... så vad hittar man på: Förbjud rökning utomhus!

Se här Folkhälsoinstitutet vad människor i detta land pysslar med, som verkligen är ett hälsoproblem för hundratusentals människor i Sverige!:

Knark är ett gigantiskt problem och då ska vi inte glömma alla lagliga missbrukare, med livslånga problem.

Här är nästa stora problem i Sverige, olagliga vapen, och lägg därtill våldtäkter, misshandel, gäng kriminalitet o.s.v...

Men vad är Folkhälsoinstitutets största problem?

Jo, att vi fikar eller tar en lunch på en uteservering och avslutar det hela med att ta en cigg. Finns det fler än jag som vill packa ner hela Folkhälsoinstitutet och skicka dem till Pakistan eller Indien eller något annat land där människorna verkligen har problem med hälsan på grund av miljögifter, knark och fattigdom! Där skulle Folkhälsoinstitutet möjligen göra någon nytta!

Ramona

Ps. Om man vill kan man redan nu förboka "Hämnaren från Tjörn" hos en bokhandlare nära dig. Adlibris, Bokus, BokiaCDON, eller annan.Ds.

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokborgen
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook