Senaste teve-intervjun 2015

måndag 22 juni 2009

Annika Lantz sluta gnäll. Bit ifrån istället!Annika Lantz är förbannad på grabbigheten i Parlamentet. I Aftonbladet öser hon galla över sexistiska skämt och detta upptäckte hon först efter tolv säsonger!


(Om du klickar på fotot av Annika Lantz kommer du till AB artikel)Fotot av Tommy MardellJag förstår inte varför Annika gnäller istället för att bita ifrån? Om det är något som Annika Lantz har i överflöd är det munläder. Jag ska ärligt säga att jag har tröttnat på att lyssna på hennes radioprogram för länge sedan. För mig är hennes program ett enda tjattrande och fnittrande och det gör mig tokig!


Att sedan visa radioprogrammet i SVT är ofattbart andefattigt. Men nåväl så är det kanske när det råder brist på fantasi för programinköpare! Men nu gäller det sexistiska skämt och rå jargong. Men vad är egentliget problemet?


Det gäller att bita ifrån. Om killar tycker det är kul att göra sexuella anspelningar, vilket de för det mesta gör, gaffla tillbaka med samma mynt. Det gör inte ont! En del killar gör aldrig anspelningar på kroppens utseende, muttan, snoppen eller tuttarna men inom komedibranschen verkar det vara vanligare än på andra arbetsplatser.


Att Annika Lantz efter tolv säsonger anser sig vara mätt på Parlamentet är en sak men att gnälla är en annan. Petra Mede är vassare i käften, lär dig av henne Annika!


Jag är å andra sidan övermätt på Annika Lantz! Kanske dags för Annika Lantz att byta yrke?


Deckare och självbiografi är det bästa jag vet att läsa. Vad läser du helst?


Nyfiken på mina böcker? Läs mer om dem här!


Alla böcker finna att låna på biblioteken och även i talböcker för synskadade.


Bokhandlare och näthandlare.


Ha en skön måndag!

Ramona