Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 15 juli 2010

Lena Mellin har förhoppningsvis satt sin sista artikel!

Det finns duktiga, nogranna och ärliga journalister, sedan finns det mediokra, men sist men inte minst finns det riktiga rötägg och dessa vill gärna sätta dagordningen för hur Sverige ska styras.

De vill inte alls tillhöra den tredje statsmakten, de vill vara den första och enda.

Jag tycker att Lena Mellin med all tydlig önskvärdhet bevisat att hon tillhör den kategorin journalister som vill bestämma om hur svensk politik ska föras och göras. Lena Mellin som är tillfällig ansvarig utgivare för Aftonbladet, under tiden som Jan Helin har semester, trodde sig ha lyckats med konststycket att mosa Sven Otto Littorin som minister och människa.

Tänk vad det sket sig! Nu finns det RIKTIGA bevis på att det som Lena Mellin hela tiden hävdat var en lögn. Lena Mellin hävdade ett flertal gånger att om bara hon och Aftonbladet hade fått en dementi av Sven Otto Littorin, där han sa att han inte hade köpt sex, skulle Aftonbladet aldrig ha tryckt artikeln. Nu finns beviset för att Lena Mellin ljuger. Hur känns det?

I en artikel i Expressen säger Lena Mellin: Vi tror på vad kvinnan säger.

Det vore mycket anständigare att ha bevis, inte tro. Tror gör man i kyrkan!

Jag kommer aldrig att förstå varför vissa journalister alltid "tror" på vad kvinnor säger. Kvinnor är lika duktiga på att ljuga som män. I anklagelser där det rör sig om incest, våldtäkter och misshandel ljuger kvinnor minst lika ofta som män. Det finns kvinnor som låter väninnan slå henne, enbart för att hon ska kunna ringa till polisen och påstå att hennes pojkvän misshandlat henne. En sådan händelse har jag sett filmad med kamera i BBC. Tjusigt! Hade inte polisen av en slump haft med händelsen på bild hade pojkvännen åkt in. Så genomruttna är också vissa kvinnor. De kan också gå över lik för att få vad de vill ha. Tro inget annat!

Jag tycker nog att Lena Mellin, efter att hon bett Sven Otto Littorin om ursäkt, packar ihop sina pinaler och säger upp sig, innan hon får sparken.

Här kan du läsa sanningen om lögnen!

GP-nätet, ledarbloggen har skrivit om en tänkbar lustig missuppfattning från Aftonbladets sida. Läs den!

Ramona

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa förlagets böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Mord under Tjörn Runt utkommer inom kort också som e-bok.


 För de som väntat, och att döma av mejlen jag fått är ni några stycken, kommer Mord under Tjörn Runt inom kort ut som e-bok.

Det är alltid lika roligt att få presentera glada nyheter!

Om allt går som planerat kommer även de tidigare deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Lyckohjulet komma ut som nerladdningsbara ljudböcker och i Mp3 format. De finns ju redan som e-böcker. Det är jag själv som har pratat in dem.

Ha en riktigt härlig dag, eller som jag läste om att en man alltid säger istället: Skaffa dig en riktigt härlig dag!

Ramona

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa förlagets böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON