Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 13 oktober 2011

Royal Canin 50 procent dyrare på bara fem år!

Royal Canin, torrfoder Adult 15 kg, har ökat 50 % i pris på bara fem år! Lina, vår schäfertik, snart sex år gammal, har fått detta foder ända från start.

Jag säger inte att fodret är dåligt, men matutgiften är kanske inte något man tänker på när man skaffar sig en större hund. Det är för övrigt en mängd andra utgifter att ha hund, försäkringar, vaccinationer, veterinärbesök (som inte alltid täcks av försäkringen) och ovanpå detta käket.

När jag började köpa Royal, kostade 15 kg drygt 400 kronor och nu kostar det drygt 600 kronor. Vilka andra produkter har gått upp med 50 %? Inte böcker i varje fall, inte mjölk eller andra livsmedel, så vitt jag vet.

Jag funderar på att byta hundfoder och hoppas att ni som läser detta kanske har tips att ge. Jag vill gärna köpa i storförpackning. En schäfer glufsar i sig en hel del, så en liten påse på några kilo är inte att tänka på.

Ramona


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&