Senaste teve-intervjun 2015

måndag 24 augusti 2009

The Pirate Bay är stängt men nu öppnar istället...Piraterna har packat väskan och checkat ut.


Nåja, det finns andra vägar på sjön. Sjökortet är nytt!Det kommer fler och finns redan andra vägar...Mina lagliga och egenproducerade ljudböcker kommer att fortsätta komma ut till (högst troligt) de stora förlagens förtet.Frankly my dear, I don´t give a damm!


Mina böcker klättrar tack vare alla er läsare (stort tack till er alla) vidare uppåt på tio-i-topplistorna.

Det kan inte ens SVT göra något åt även om de låtsas som att jag inte existerar och inte vill prata om succén.

Men jag sparkar mig så gärna trött... hahaha...

När man letar hittar man, det är så superenkelt att det blir svårt för vissa att begripa...

Eftersom The Pirate Bay inte längre fungerar kan du ladda nerHÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Natti natti!
Ramona

Det skulle bli bättre! Det gick åt helvete!

Är det inte typiskt? Jag trodde att om jag flyttade ner burken under bordet skulle bruset i ljudböckerna kanske försvinna.

Glad i hågen, ut med sladdarna, fram med ficklampan, glasögonen var i helvete är mina glasögon. Hittade dem! Nu så, nu ska det vara klart.

Japp, då startar vi om datorn. Kommer liten ruta upp ber att kolla ljudet. Yada yada, fixar jag, klick.

Nu ska jag börja läsa in kapitel 3 på Mord i Skärhamn. Hahaha och vart tog det berömda ljudet vägen? In med CD:n, läsa programmet, jaha starta om igen... icke sa nicke.

I det här läget ringer man jouren som är kompisen Joakim Ramstedt, och jag har tur nu är han på väg och snart, lallalalla..lallalaaa... funkar allt som det ska.

TACK JOAKIM! NU FUNKAR DET IGEN!

Iskall hämnd ligger på 4:e plats på tio i topplistan av mest lånade e-bok på Elib. Tusen tack till alla som puttade in mig där. De två andra Dyrbar kärlek och Mord i Skärhamn ligger och nafsar listan i hasorna.


Nu är även Iskall hämnd utlagd på TPB och allt tack vare Magnus Engblom som är geniet. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...


Det var en himla tur för gubben att han tog båten och åkte ut och fiska med tanke på det där med att man blir galen av datorkrångel och tar till fysiskt våld. Nu slapp han undan. Hahahah.


Ha en bra måndag om det går att ha en bra måndag!

Ramona