Senaste teve-intervjun 2015

lördag 17 mars 2012

I "Smartare än en femteklassare", är en femteklassare klädd i medeltida svepning!

I västvärlden har kvinnor ända sedan medeltiden kämpat för rösträtt, att få välja make, att få studera, att hålla staten från kyrkan. Och vad ser jag nu?

Att i det otroligt populära programmet " Smartare än en femteklassare" se en femteklassare insvept i ett i mina ögon kvinnofientligt plagg, känns plågsamt. Ett plagg som män, som är muslimer, hittat på för att "skydda" kvinnor från sexuella blickar från andra män.

Så samtidigt som man tvingar små flickor in i religion, som de inte har en aning om de vill tillhöra i den åldern, så tvingar de dem att svepa in sig i lakan. Att detta klädesplagg på kvinnor också pekar ut män som våldtäktsdårar är kanske inte något som de män som läser Koranen, som fan läser bibeln, har tänkt på.

Jag vill inte se små barn tvingas in i religiösa symboler! Varsågod, vuxna kvinnor och män får klä sig precis som de behagar, men sluta upp med att klä in barn i en roll de inte behärskar!

Jag vill inte tillbaka till medeltiden!

RamonaPs. Om man vill kan man redan nu förboka "Hämnaren från Tjörn" hos en bokhandlare nära dig. Adlibris, Bokus, BokiaCDON, eller annan.Ds.

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokborgen
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook