Senaste teve-intervjun 2015

söndag 14 augusti 2011

"Ändhållplats Sverige" slår alla rekord!


Förfrågningar om att få köpa "Ändhållplats Sverige" redan nu slår rekord! Mejlen dröser in! Ända sedan jag visade på bloggen att jag hade boken i handen har mejlen studsat in och nu har förlaget bestämt att de som vill får smygköpa boken redan nu! (vilda diskussioner:))
Från början var det sagt att förlaget inte skulle börja att sälja boken förrän i samband med släppet den 22 september, men nu smygs böckerna ut i förväg, men enbart via anomaR förlags webshop. 
( Böckerna levereras signerade)Ramona
Om du har tänkt att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)
Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)


Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel