Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 16 november 2011

Michael Jackson and Dr Murray. Han var sist in, men inte först...

Se hur vacker Michael Jackson en gång var! Denne pojke som förtrollade en hel värld med sin stil och musik.

Uppväxten var en mardröm med en pappa som misshandlade och terroriserade barnen, kanske även frun.

Jag vet vad det vill säga att som barn få stryk av en förälder. En person som du inte kan fly ifrån. Den förälder som ska vara ditt stöd, din framtidstro blir istället din fångvaktare och även, i vissa fall, din bödel.

Michael Jackson lyckades trots en misshandlande far bli en stjärna på musikhimlen. Men hur lycklig var han? Jag hade inte blivit ett dugg förvånad om Michael var homosexuell, vilket det har påståtts men aldrig erkänts.

Att vara älskad av fans är inte detsamma som att uppleva kärlek. Michael Jackson blev aldrig vuxen, han fick inte! Fadern såg på sin son som den eviga bankomaten. Blotta tanken på att Michael skulle få ett eget liv måste ha fyllt fadern med fasa.

Det har sagts att Michael Jackson enda lyckliga stunder var när han stod på scen. Med tanke på hans bakgrund är detta fullt begripligt. Där hade han kontrollen, utom räckhåll från faderns händer.

Dr Murray påstår att han älskade Michael Jackson. Jag påstår att Dr Murray älskade Michael Jacksons liv och kändisskapet. Men att Dr Murray är skyldig till dråp tycker jag är fel. Elvis Presley hade också villiga läkare, så också Michael Jackson. Om en läkare vägrade skriva ut, stod det tusen i kö som var villiga.

Även i Sverige skriver läkare ut narkotikaklassade läkemedel och gör indirekt människor beroende. De blir så att säga legala narkomaner.

När jag såg dokumentären igår insåg jag att nu har Michael Jackson äntligen fått den ro i sin kropp han aldrig kunde uppnå under sin levnad. Dagen när hans far dör, är dagen det kommer att presenteras en helt ny sanning om familjen Jackson. Och den lär inte bli en vacker läsning!

Jag tror inte att Michael Jackson älskade sin far och varför skulle han det? Michael Jacksons barn har redan fått en bättre barndom än vad deras pappa och det är mycket glädjande. Misshandlade barn känner otrygghet för resten av sina liv...

Ramona


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&