Senaste teve-intervjun 2015

söndag 4 maj 2014

Hemliga källor är guld värda. Och ibland räcker det med en enda källa för att få ett svar.

Ja, jag har ett flertal "hemliga källor" som jag får diverse information från. Tror nog att de flesta författare har en eller fler. Inte för att jag vet varför vissa av mina källor valt just att berätta för mig, men jag är tacksam och avslöjar inte deras namn eller var de arbetar.

Just nu har jag kastat ur mig en viss fråga till flera av dem, oberoende av varandra, eftersom om jag får ett liknande svar på frågan kan jag känna mig mer säker på att svaret stämmer. Men även en enda källa kan vara tillräckligt pålitlig.

Så vad är frågan jag ställt? Tyvärr, kan jag inte svara på det i det här läget. Så varför skriver jag om ämnet överhuvudtaget? Av den anledningen att när jag får svaret, och jag har alltid fått svar hittills, kommer jag presentera det här på min blogg.

I mina tankar har jag redan vaskat fram ett tänkbart svar, eftersom jag funderat på det här ett bra tag, och om svaret blir som jag tror kommer jag att bli fruktansvärt förbannad, men också lättad. Förbannad för att bli behandlad på ett sätt jag inte anser att jag förtjänar och lättad för att på samma gång är det ett stort erkännande av vad jag pysslat med de senaste åtta åren. Att vara författare.

Nu har ni allt fått huvudbry. Hehehe ... men se det på det här viset: Jag har haft den här frågan inom mig i flera år nu och hoppas att inom en snar framtid få svaret.

Nu har jag skickat ut hinken och inväntar att den fylls med något.

Ramona