Senaste teve-intervjun 2015

lördag 20 juni 2009

Bengt Westerbergs rappakalja!
Vad är det som gör att vi tror på dessa rötägg som lever i champagnebubblornas värld? Vad är det som får en person att gång efter annan stoppa pengar i en bössa där pengarna i första hand tycks delas ut till personalen på Röda Korset?

Johan af Donner är personen på Röda Korset som är misstänkt för att ha förskingrat mångmiljonbelopp. Han togs av polisen två dagar efter att han sålt sin 11-rummare på Östermalm för 15 miljoner. Steget från Johan af Donners livstil till de som på frivillig basis står och skramlar med sina bössor utanför ICA är lika lång som den från Åmål till New Dehli.

Att sedan på toppen få läsa om uttalandet av den alltid lika obegåvade men sluge Bengt Westerberg gör mig inte gladare: Han har bara haft lite extrainkomster vid sidan om som inte redovisats till ledningen.

Hahahah jävla bra den du!Läs mer om den misstänktes affärer i Dagens media

Och tack Ann-Helena för ditt tips om Johan af Donners fejkade Akademiska examen som står att läsa om i Realtid. Läs och kräks!


Schweinerei!Är du sugen på en deckare i sommar? En pocket som väger fjäder men fylld av spänning?

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Lyckohjulet finns på ett bibliotek nära dig och även i talboksform för synskadade.

Bokhandlare och näthandlare


Grrrrrr... vad förbannad jag blir på alla dessa girigbukar! Tar de f-an aldrig slut?

Ramona

Snälla flickor kommer till himlen. Andra hur långt som helst!För länge sedan fanns det dekaler som man kunde sätta i bakrutan på bilen och en av dem var: Snälla flickor kommer till himlen. Andra hur långt som helst.


Oftast framställs kvinnor som offer och som det svaga könet. Särskilt i vårdnadstvister. En kvinna anses mest trovärdig. Något jag inte tror på för en sekund.


En blogg som är kolossalt välbesökt är "en ordinär psykopats vardag" innan du klickar vidare blir du varnad av blogspot.com. Det kommer upp en skylt där det finns två alternativ: Jag förstår och vill fortsätta, eller jag vill inte vidare.


Första gången jag var inne på den bloggen var kanske för några veckor sedan. Ja, den var verkligen annorlunda. Fullkomligt befriad från flärd och ytlighet. Här är det raka rör som gäller. Det är en man som står bakom signaturen Nimrod, enligt bibeln betyder namnet Jägaren.


Men det är inte bara Nimrods inlägg och svar på kommentarer som fascinerar mig. Det som är fascinerande är kvinnorna som flockas kring Nimrod. De är som flugor på en sockerbit.


Det verkar som att väldigt många kvinnor vill ha en man som tar för sig. En man som inte fipplar när han ska kyssas utan hittar läpparna var de än sitter. En man som grabbar tag om livet på en kvinna och fäller henne med lidelse.


De tafatta männen står inte högt i kurs hos dessa kvinnor. Tafatta snälla män stampas det på med stilettklack och krossas likt kackerlackor. Det är dessa män som sitter och undrar vad som hände när kvinnorna tog barnen och flyttade. Men de så kallade feministerna i Sverige som Liza Marklund, Mona Sahlin, Tiina i F! och Gudrun Schyman vill inte höra talas om dessa kvinnor. They don´t exist!


I Sveriges galenpanne feminism är det alltid bara kvinnorna som det är synd om. Här är det inte männen som är förlorarna, bara kvinnorna.


Ändå stod kvinnor i kö för att bli nästa fru Juha Valjakalla (Åmselemördaren) eller att bli nästa fru Helge Fossmo (Knutbymordet) som gifte sig i fängelset.


När ska vi börja diskutera detta? När ska vi ge män och kvinnor jämställdhet? När ska män också få chansen att säga sitt i vårdnadstvister, innan de hamnar i fängelse på falska grunder.


När ska vi inse att det finns kvinnor som är farliga, ondsinta och lögnaktiga? När?

Kvinnliga mördare i mina deckare? Javisst!


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Lyckohjulet. Självbiografin Älskling, vi blir...


Samtliga på biblioteken och även talböcker för synskadade.


Självklart också i bokhandeln och på nätet!


Ha en jädrans bra dag!

Ramona