Senaste teve-intervjun 2015

fredag 18 december 2009

Här är ett av mina bästa minnen från i år.

Jag är så glad över att fått börja lära känna Mia Raunegger , som är designer med gedigen utbildning. Läs mer om Mia på hennes hemsida.
Framförallt ser jag fram emot ett långt och givande samarbete med Mia.

Mia kom och hälsade på mig igår när jag signerade på Nordstan och berättade att hon puschat för signeringen på Facebook. Tack!

Första halvtimman var lite trög men sedan kom det igång rejält och det var superkul.


( Imorgon ska jag signera på Nordeviks ICA i Skärhamn mellan klockan 11.00-13.00 Välkomna!)


Mia har vuxit upp i Högsbo bara ett stenkast från där jag bodde. Märkligt vilka sammaträffande man får i sitt liv. Mia har designat omslaget till Glenn Forrestgates bok: När mardrömmen blev sann och till min femte deckare Mord under Tjörn Runt. Jag tycker mycket om båda omslagen.

På bokmässan i Göteborg kom Mia och hälsade på oss. Vi satt och pratade om ditten och datten när plötsligt Lasse Kronér och hans bror Joakim kom förbi, hajade till och tjoade glatt på Mia. Det visade sig att de är barndomskamrater. Thommy tog tillfället i akt och som den urgöteborgare han är sa han till Lasse: Jag tänker ta ett foto på er alla fyra, så om du ställer dig bredvid min fru kanske du också blir kändis!

Och Lasse uppvuxen med göteborgshumorn skrattade gott åt detta! Därav de mysiga och härliga leenden på ett foto som är mitt bästa minne av Bokmässan. Allt tack vare Mia!


P.s Mamma drogs iväg till magnetröntgen i morse och blir utskriven på måndag. Men ingen av oss vet vad som ska hända härnäst. Förhoppningsvis blir vi mer upplysta på måndag eftermiddag.D.s

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares jul-erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Ha en bra fredagskväll!
Ramona