Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 17 mars 2011

Marks socialnämnd borde åtalas för tjänstefel!

Idag skulle socialnämnden i Marks kommun tagit det enda vettiga beslut ur barnens synpunkt, som jag ser det ,oavsett åt vilket håll jag tittar. De skulle tagit beslutet att återbörda Rasmus och Fanny till fosterföräldrarna Eva och Anders.

Jag skrev om ärendet i min blogg förra året den 2 december, du kan läsa mer här!  Och här!

Vad gör idioterna? Jo de förbannade fegisarna skickar tillbaka ärendet och barnen tvingas nu vänta ytterligare på sina mänskliga rättigheter, den här gången till juni!

Vad är det för fel på socialnämnder i Sverige? Varför gör de inte vad som är bäst för barnen? Är det inte viktigt att barn ska få en bra start i livet? Det kan omöjligen vara högt prioriterat! Om barnens bästa verkligen hade haft högsta prioritet hade Fanny och Rasmus för länge sedan varit i sitt "paradis" det vill säga hos sina fosterföräldrar Anders och Eva. Den biologiska mamman är INTE avstängd som mor, men eftersom hon inte är kapabel att ta hand om sina barn, ( Rasmus och Fanny är inte de enda barn som är placerade) och inte heller sig själv, är det förryckt att bara tänka tanken att ge tillbaka barnen till någon annan än de första fosterföräldrarna, som hade dem från de att Fanny och Rasmus var bebisar till de var fem år, innan dårarna på Marks socialnämnd kom galopperande och tog barnen som om de vore en soffgrupp!

Jävlars vad arg jag blir på människor som inte begriper att barn är som det sköraste porslin. Krävs det inga hjärnceller för att arbeta på socialnämnder? Uppenbarligen inte! ( Jag vet att det finns många bra socialnämnder, men alltför ofta när de gör fel blir konsekvenserna oöverstigliga. (Det är inte precis,
som när rörmokaren tappar skiftnyckeln i toan!)

Ramona"Grattis, du ska bli pappa" är ute nu!  Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Som vi har letat... och Thommy hittade filmen. Jag blev sååå glad!Året är 2009 och mammas syster Gisela är på besök för första gången tillsammans med sin make Peter. Mamma fyllde 76, vilket hon gjorde den 19 augusti och vädret var helt okej.

Jag har letat efter filmen i min gamla dator, och där fanns den inte. Thommys dator genomgick en uppgradering för några år sedan och jag har letat i den också, men lyckades inte lokalisera filmen. Idag hittade Thommy den! Nu har jag lagt ut den på youtube. Det betyder att så länge det finns ett internet och youtube, kommer lilla älskade mamsen att kunna ses av släkt och vänner runt om i världen. Det värmer ända ini hjärteroten. Det är så underbart att se mamma när hon mådde bra, och ännu inte drabbats av cancern, som tog hennes liv.

Livet är fyllt av minnen och "Räkna de lyckliga stunderna blott, sjungen av Britt Leonard i den svenska filmen med samma namn från 1944" är precis vad livet handlar om, i alla för oss.

Ramona
"Grattis, du ska bli pappa" är ute nu! ! Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook