Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 14 oktober 2010

Abort i Sverige snart ett minne blott! Svenska EU-delegationen var "dessvärre" inte på plats vid röstningen!

EU har slagit fast att vårdpersonal och hela sjukhus i fortsättningen ska kunna säga nej till abort.

På bilden en glad mamma med baby, men alla graviditeter slutar inte så här av olika skäl. Men att kvinnor skall ha rätt till fri abort är jävlar i mig inte förhandlingsbart. Men nu verkar EU har lyckasts!
Vilket i praktiken betyder att om en kvinna i Sverige vill ha abort kan läkaren, vårdpersonal och sjukhus neka till att utföra aborten.

Ja, jag vet, det strider mot svensk lagstiftning, men eftersom EU har högsta ordet och vi råkar vara med i EU, (alldeles för många katoliker) blir det inte ett lagbrott att säga nej till abort!

Idag jublar en hel jävla massa människor inom religiösa samfund så som katoliker, muslimer och judar och de flesta som jublar är män.

Hade jag kunnat bestämma hade jag kastat ut hela den svenska delegationen från EU och tagit ifrån dem vartenda öre i arvoden! Förbannade slöfockar som inte hade bättre koll på sina politiska uppgifter. Även om de röstmässigt sett inte vunnit omröstningen hade de åtminstone kunnat klargjort Sveriges inställning och i Sverige gäller "FRI ABORT". Men nu var alla svenska EU politiker på toaletten!

Ramona
anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON