Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 22 september 2010

Afrikansk mat. Vilken upplevelse! Wow.


Här sitter Mia, Marie-Louise ( som man bara ser baksidan av) och jag inför pressnatta. Lägg märke till bagen med rosévin, Chillout, det godaste rosévin som finns, just nu i alla fall.


Här är buffén innan någon kastat sig över den och att vi alla glufsade i oss är inte alls märkligt, godare mat får man leta efter. Vilka dofter, sött och starkt med fylliga smakupplevelser. Lammgrytan var det godaste jag ätit i lammväg!
Orkestern var magnifik. Sensuella trummor dånade genom matsalen och en skönsjungade kvinna förgyllde vår afton.

Så här glada och nöjda var Marie-Louise och Mia efter en smakupplevelse och dessert som fick oss att känna dofterna av en kontinent som vi egentligen vet väldigt lite om.


Lika nöjda var Thommy och jag. Synd att SVT och TV4 inte bjuder in afrikanska kockar som kan lära oss att få till deras fantasifulla och läckra maträtter. Det vore något för oss alla. Vi fick en goddiebag när vi lämnade och däri fanns recept på maten. Vad tror du att jag ska laga till när mässan är över? Just det!

I morgon ska vi ta de första stegen och då är det bara superduper priser som gäller. Mässa betyder görbilligt och görbra!

Ha de gott!
Natti säger Ramona

Montern är klar! Snart dags för pressnatta!

Så här är resultatet. Om någon undrar över avspärrningsbandet visar vi inte vad som döljer sig bakom det förrän i morgon.

Lite spänning måste man ha...

Årets nyhet är en ny författare Magnus Reithner, journalist, och titeln på boken är:
KUL! SÅ DU SKA BLI PAPPA (boken är inte utkommen än)

En jätterolig berättelse med tips från egna upplevelser när första barnet gjorde entré. Nu är Magnus Reithner stolt pappa till tre barn.

Min nästa deckare som förväntas komma nästa höst har arbetstiteln : Hämnaren från Tjörn. Om en stund kommer Mia Raunegger och har med sig det tilltänkta omslaget, som jag lägger ut i morgon tillsammans med Magnus Reithners bokomslag.

Vi ser fram emot pressnatta med god afrikansk mat och middagen ska avnjutas med afrikansk musik. Jättekul!

Ramona


Just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON