Senaste teve-intervjun 2015

fredag 28 maj 2010

Oskuld ska du vara, om det ska fungera som bäst! Pojkar ska också ha vaccinet!


Det finns ett vaccin som heter Gardasil, som påstås skydda kvinnor från livmoderhalscancer. Det är dyrt också!

Men vad som inte framkommer i reklamen på TV är att Gardasil kanske inte alls är så framgångsrik i sitt skydd om du redan har haft samlag.

Jag vill inte föregå vetenskapliga studier, men efter att ha hört hur medicinbolagen "köper" (läs mutar sig till) forskares underskrifter på vetenskapliga så kallade rapporter, skulle jag nog ta mig en stark funderare på att ge min dotter sprutor för en kostnad av 3 354:-.

Kanske bättre att prata med dottern om hur bra kondomer är!

Här kan du läsa mer om vad Gardasil erbjuder. Glöm inte att läsa det finstilta!

Fick en kommentar av Magnus som jag reagerade starkt på. Här är delar av den:
Vad som stör mej mest är att inte pojkar får detta vaccin alls. Det är nämligen testat på pojkar med och då med den effekten att dom inte kan bli smittspridare. Vore ju dubbel effekt om nu flickorna får runt 70% skydd och pojkarna inte kan bli smittspridare. Det ger ju närmare 100% skydd om alla vaccinerade sej.


Herregud, vad är det för fel på våra politiker? Det gick bra att köpa in miljoner av influensa vaccin, varför inte då satsa några mille på att ge pojkar och flickor chansen att slippa få sjukdomar som i längden inte bara kostar miljoner utan också ett livslångt lidande. Tack Magnus för din upplysning! 

Ramona

P.s Glöm inte tävlingen, där du kan vinna min senaste deckare "Mord under Tjörn Runt" tävlingen finns på min Facebook Fan-clubs sida! D.s

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris