Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 17 februari 2010

Populärast denna vecka! Jag bugar och tackar ödmjukast!


Än en gång "tusen tack" till alla läsare som har satt mig på "Populärast denna vecka" listan. Det känns stort!

Som författare är jag lika med noll utan läsare och att hamna på Adlibris lista över de populäraste böckerna, av alla, listan under den här veckan är så högt upp i himlen man kan komma.

En stor varm hälsning av en superlycklig och glad kvinna, tant, kärring, till er ALLA!
Ramona


P.s Jantelagen är begravd.Frid över hans minne!D.sHar du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Muslimer flyr från sina hem i Malmö, de känner sig hotade.


Svenska muslimer flyr sina hem i Malmö, på grund av hot och trakasserier.

De kan inte gå på fredagsbönen utan poliseskort.

Barnen hotas i skolan och de vågar inte ens berätta att de är muslimer.

Om du kommit så här långt i min artikel, undrar du antagligen varför det inte har skrivits en rad om det här i riksmedia eller radio.

Då kan jag tala om att det är inte sant. Ordet muslim ska bytas ut till jude och fredagsbönen till synagogan. Vad tänker du då?

Jag vet vad jag tänkte och undrar vad som hade hänt om det istället varit homosexuella eller katoliker? Vilka är det då som hotar judiska familjer? Ja, dessvärre har de som flytt krig i Mellanöstern och Somalia tagit med sig sitt hat till Sverige.

Någon glömde berätta för dessa muslimer, extrema eller inte, jag vet inte, att i Sverige lever, eller har vi åtminstone levt under ganska sjyssta förhållanden, oavsett om vi varit protestanter, katoliker, ateister eller judar. Efter att en majoritet troende muslimer tagit sitt pick och pack till Sverige har situationen förändrats.

Att Israel är hatobjektet för de flesta muslimer, som ser staten Israel och även USA som roten till allt ont, beror enligt min mening på en stor brist på kunskap. Antagligen har de ingen aning om hur eller varför staten Israel kom till. Det kanske vore en bra idé, helst igår, att informera den svenska muslimska befolkningen att vi vill inte att någon grupp människor, vare sig HTB, eller katoliker eller ateister, eller protestanter, eller judar eller muslimer, ska tvingas bort från sina hem.

Det som förvånar mig, är att när man kommer från ett krigshärjat land till ett så fantastiskt fint land som Sverige, med fina vägar, hus, mat, rinnande rent vatten ur kranarna, parker, skolor för alla barn, sjukhus för alla barn, utan att man behöver betala ett enda öre för det jordiska paradiset, varför är man inte tacksam? Varför vill man inte ge av sig själv till det nya landet? Varför tar man med sig sitt hat och till och med utvecklar det? Ja, just det varför? Nästa fråga är : Vad gör våra käcka myndigheter åt problemet? Eller våra glada och muntra politiker? Aha, de har sportlov!


Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON